Beni Affet 995. yeni bölümde neler yaşanacak?

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 995. yeni bölümde neler yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2016 12:03

Beni Affet hafta içi her gün izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. 995. yeni bölümü ile ekrana gelecek olan dizinin son bölümünde Eylül'ü öldürtmeye çalışan kişinin Solmaz olduğunu anlarlar. Şahin Bahar'ı alıp götürmek ister. Yeni bölümü ekrana gelecek olan Beni Affet'te neler yaşanacak? Detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Beni Affet 995. bölümüyle ekranlara gelecek. Star Tv'nin uzun soluklu dizisi Beni Affet'in son bölümünde Cüneyt ve Feride Eylül'ü öldürtmeye çalışan kişinin Solmaz olduğunu ispat etmek için akıllıca bir plan yaparlar.

BENİ AFFET SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

CÜNEYT VE FERİDE HER ŞEYİ İSPAT ETMEK İÇİN PLAN YAPAR!

Eylül’ü öldürtmeye çalışan kişinin Solmaz olduğunu öğrenen Cüneyt ve Feride her şeyi ispat etmek için akıllıca bir plan yapar. Solmaz’ın gelişmelerden haberdar olmasını sağlayıp, panikle açıklama yapmasını sağlarlar. Cüneyt, Solmaz’ın yanında görünerek güvenini kazanır. Hastanede tedavisi süren Reyhan’ın hayati riskinin söz konusu olduğunu öğrenen Murat, endişeli bir sürece girer.
Şahin, Demir’le birlikte Kemal ve Bahar’ın kaldığı yere gelir ve Bahar’ı alıp götürmek ister. Bahar gelmemek için direnince, babasına rest çeker ve Kemal’den vazgeçmeyeceğini haykırır. Kocası Faruk’un hayatı için endişelenen Gülsüm, tüm gerçeği anlatmak için Kemal’i arar. Umut ise oynadığı reklam filmi karşılığında yüklü bir miktarda para alınca Mahir’e olan borcunu öder.

 

Haberin Devamı

BENİ AFFET DİZİSİNİN KONUSU

Başrolde bir tarafta Feride ile Cüneyt diğer tarafta Bahar ile Kemal oynamaktadır. Kemal ile Cüneyt iki kardeşi oynayıp, her ikisi de sevdiği kız ile evlenmek için çaba göstermektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Kemal, büyük zorluklara göğüs gererek Bahar ile evlenebilmeyi başarmış ayrıca bir çocuğu olmuştur. Cüneyt ise Feride'yi evlenmek için daha yeni ikna edebilmiştir. Feride Eylül'ün kardeşi olduğunu daha yeni ögrenmiştir. Cüneyt ile evlenmiş ve Güneş adında bir kızları olmuştur. Diğer yandan dizinin esas rollerinden Tunç, ölmüştür.

BENİ AFFET OYUNCU KADROSU

Feride Kozan- Şeyma Korkmaz
Cüneyt Kozan- Murat Danacı
Bahar Kozan- Gaye Turgut
Mehmet Kemal Kozan- Mert Altınışık
Eylül / Ayşe Güner- Gamze İğdiroğlu
Sevgi Kayacan- İlkay Kayku Atalay
Nazire Tekin- Zeynep Aytek Metin
Kader Kayacan- Ceren Yalazoğlu Karakoç
Yıldız- Zeynep Yasa
Ferman- Ötüken Hürmüzlü
Osman Kozan- Nusret Şenay
Zühre Kozan- Ulviye Karaca

Haberin Devamı

ŞEYMA KORKMAZ KİMDİR?

Şeyma Korkmaz 20 Aralık 1988'de Eskişehir'de, Sabriye ve Kadri Korkmaz çiftinin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Korkmaz'ın Tuba ve Tolga adında ablası ve abisi vardır. İlköğretim eğitimini Eskişehir’de bitirdi. 2000 yılında Çanakkale’ye yerleşti ve üniversite dahil geri kalan 11 yıllık eğitim hayatını Çanakkale’de tamamladı. Liseyi Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Bölümünde okudu. Üniversiteyi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliğini bitirdi. Okul yıllarında Volkan Sezai SUDA ile birlikte çalıştı, fotomodellik yaptı.

Oyunculuk kariyeri

2011 yılında yayınlanan Hayata Beş Kala dizisinde Yağmur karakteriyle kariyerine başlayan Şeyma Korkmaz, aynı yıl yayına giren Beni Affet adlı dizide Feride karakteriyle adını duyurmuştur.

Haberin Devamı

Rol aldığı projeler
Beni Affet (TV Dizisi) (Feride)
Hayata Beş Kala (TV Dizisi) (Yagmur)
Öyle ya da Böyle (Sinema) (Peri)

BAKMADAN GEÇME!