Beni Affet dizisi yeni bölüm izleyenleri ekrana kilitleyecek! - izle

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet dizisi yeni bölüm izleyenleri ekrana kilitleyecek - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 14:47

Hafta içi hergün Star TV'de ekrana gelen Beni Affet dizisinin yeni bölümü izleyenleri adeta ekranları başına kilitleyecek. Büyük merakla beklenen dizinin 921. son bölümü dün akşam yayınlandı. Saat 17:00'da izleyiciyle buluşacak olan Beni Affet yeni bölümünde neler yaşanacak? haberimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ekranların uzun soluklu dizisi Beni Affet, hafta içi her gün Star Tv ekranlarında heyecanlı bölümleri ile nefes kesmeye devam ediyor. Her yeni bölümde birbirinden ilginç sürprizlere tanık olduğumuz Beni Affet'in bugünkü bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar…

26 Şubat Cuma saat 17:00'de Star TV'de yayınlanacak olan Beni Affet dizisinin 922. yeni bölümünde; İnci, yurt dışına gitmeyi kafasına koymuştur. Ancak tek sıkıntısı olan parayı almak için eve gelmek zorunda kalır. Bakalım kimseye görünmeden kasadan altınları alabilecek mi?

Başrollerini Mert Altınışık, Gaye Turgut Evin, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü gibi isimlerin yer aldığı Star TV’nin sevilen dizisi Beni Affet 922. bölümü ile bugün aynı yayın saatinde izleyici karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

Beni Affet dizisi yeni bölüm izleyenleri ekrana kilitleyecek - izle

Beni Affet 921. son bölümünde neler yaşandı?

Aziz’i başını gelen beladan kurtaran Sedat, elini kana bular. Zühre’nin broşunu çalan kişinin kendisi olduğunun ortaya çıkmasından korkan Hasret’in son bombası Ferman ve Reyhan arasında geçenleri Osman’a anlatmak olur. Ferman’ın kendisini aklama çabaları acaba Osman’ın öfkesini dindirebilecek midir? Yurt dışına gitmeyi kafasına koyarak para almak için eve gelmek zorunda kalan İnci, acaba kimselere görünmeden bu işin altından kalkabilecek midir? İnci’nin büyük planın gün geçtikçe ortaya çıkan detayları, insanın akıl sınırlarını zorlar. Neriman’dan hoşlanmayan Sevgi, Mahir ve Kader arasındaki huzuru kaçırmasından korkar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!