Bekar Kadınlar Kulübü’nün 2 bin erkek üyesi var!

Güncelleme Tarihi:

Bekar Kadınlar Kulübü’nün 2 bin erkek üyesi var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2003 00:00

Şimdi yazıya Bekar Kadınlar Kulübü'nü tanıtacağız diye başlasak, aranızda kötü niyetliler çıkıp da ‘‘vatana millete hizmet edersiniz’’ diye terrennüm etmez değil mi?

Nihayetinde tam 5500 bekar kadının biraraya geldiği bir internet sitesi kulübünden bahsediyoruz. Ama bu kadar kadının biraraya gelmesinin tehlike arz edeceğini düşünen eser miktardaki bazı böcükler de (erkekler) bu siteye sızmayı başarmış. Aslında sızmış demek yanlış galiba atalarını hatırlayıp, akıncılar gibi siteye hücum etmişler.

Tam 12 bin erkek siteye üyelik girişi yapmış fakat çoğu, bekar kadınları ‘‘aranan kadın’’ sandığından site sahibesi tarafından şutlanmış. Şimdi elene elene 2 bin erkek üye kalmış.

EVLENME, MUTLU OL

Bekar Kadınlar Kulübü fikrinin kurucularından Deniz (27) ve Derya Utku (24) cevval, güzel, akıllı ammaa bir o kadar da huysuz iki kız kardeş. Deniz ABD'de iletişim, Derya ise Boğaziçi'nde psikolojik danışmanlık okumuş. ‘‘Ay pek de güzellermiş, okumuş kızlar maşallah, tam bize göre’’ diye düşünenler şimdilik avuçlarını yalayacaklar zira kendilerine şiar edindikleri felsefe, ‘‘Don't marry, be happy.’’ Neymiş, tekrar edelim: Evlenme, mutlu ol! Gerçi kanlarının son damlasına kadar bekarlığı savunuyor değiller ama ‘‘iş’’ olsun diye evlenmeye de karşılar. Bir kadının kendini tatmin için hiçbir şey yapmadan, sırf yalnız kalacağım korkusuyla evlenmesini doğru bulmuyorlar.

Bir arkadaş toplantısı sırasında ortaya çıkan Bekar Kadınlar Kulübü 2001 Kasım ayında kurulmuş. Kadın kulübü deyince akla gelen ve insana artık hakikaten gına getiren diyet, makyaj, güzellik mevzuuları yok bu sitede. Suyu çıkarılmaya namzet başka konular var: Aldatma, aldatılma, bekaret, evlenmeden çocuk sahibi olma vs...

Bekar Kadınlar Kulübü'nün üyeleri genellikle İstanbul'da ikamet ediyor. Ama Batman, Gaziantep, Konya gibi şehirlerden de üyeleri var. Hatta Danimarka ve Almanya'dan da katılım var. Yaş ortalaması ise 20-40 arasında.

Site Adresi: www.bekarkadinlarkulubu.com

EVLENMEDEN ANNE OLMAK TARTIŞILDI?

Blueangel
Hiç evlenmeden çocuk sahibi olmak bana ters geliyor. Örf ve adetlerimizle bağdaşmıyor.

Şımarık Yaa hálá örf ve adetlerde miyiz? Herkes istediği seçimi yapar. İsteyen evlenmeden, isteyen evlenip. Her konuda Türk aile ve geleneklerine uygun değildir lafını ortaya getirmek zorunda değiliz.

Papatya İnsanın sevdiği insanla bir çocuk yapmak istemesi güzel. Bir kadın anne olmayı istiyorsa bunun için evlenmeyi sadece toplumsal değerle karşı olan sorumluluğu ve gücüne bağlı olarak kendi tercih etmeli.

Kavun Herşeyin doğalı güzel. Mümkünse bir çocuk anne ve babasıyla beraber büyüsün.

Böcüksavar Kadınlar hayatı tek başına yüklenmenin keyifli bir durum olduğunu fark ettiler ve bu keyfi tatmaya çalışıyorlar. Ama ne yazık ki, kadınların aslında son derece 'normal' olan bu yaşam tarzları herkesin gözüne batıyor ve bu yüzden de sanki bunu seçmiş kadınlar, bir sirk kurmuşlar gibi 'grup'laştırılmak durumunda kalıyor.

SİTEDE KİM KİMDİR?

Sahibe Deniz Utku

Böcüksavar Derya Utku, erkekleri birer böcük telakki ettiğinden, onları savma görevini üstlenerek böcüksavar adını almış.

Mini Etekli User Erdoğan Garip (24), sitenin alt üst, teknik her şeyinden sorumlu, aynı zamanda ‘‘etekli user’’ tabirinin de mucidi. Bir kadın sitesine erkek giriyorsa, kadınlardan ayıracak başka bir isim bulmalıyız demiş ve siteye giren erkeklere ‘‘etekli user’’ denmeye başlanmış. Erkeklerden çok fazla tepki gelince de ‘‘offf çok konuştunuz’’ deyip kendini mini etekli user ilan etmiş.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!