Bebeğin kordonunu yedi mi yemedi mi

Güncelleme Tarihi:

Bebeğin kordonunu  yedi mi yemedi mi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2006 00:00

Tom Cruise ve Katie Holmes çifti bir bebek sahibi oldu. Holmes, Los Angeles’te, 3.6 kilo ağırlığında ve yaklaşık 50 cm. boyunda "Suri" adı verilen bir kız dünyaya getirdi.

Suri, İbranice’de "prenses" anlamına geliyor. Doğumun, "Scientology" tarikatının "sessizlik" kuralına göre gerçekleştiği belirtildi. Cruise, "Plasentayı yiyeceğim. Son derece besleyici. Hem kordonu hem de plasentayı yiyeceğim" demişti. Ancak, Tom Crusie’un bebeğin kordonunu ve plasentayı yediği ya da yemediği henüz açıklık kazanmadı.

Brooke Shields’in de kızı oldu
/images/100/0x0/55ea9e20f018fbb8f88bbe28


ABD’li ünlü film yıldızı Brooke Shields ile televizyoncu eşi Chris Henchy’nin bir kızı oldu. Bebeğe Grier Hammond Henchy adı verildi. Tenis yıldızı Andre Agassi ile evliliğini sona erdirdikten sonra 2001’de Henchy ile evlenen Shields’in ilk evliliğinden Rowan adlı bir kızı bulunuyor. İlk kızının doğumunun ardından hamilelik sonrası depresyonu geçiren ve yazdığı "Down Came the Rain: My Journey Through Postpartum Depression" adlı kitapla hastalık hakkındaki deneyimlerini anlatan Shields ile ünlü film yıldızı Tom Cruise’un arası, Cruise’un psikiyatrik ilaçlara yönelttiği sert eleştiriler nedeniyle açılmıştı. Tedavisi sırasında ilaç aldığını belirten Shields’in, Temmuz 2005’te New York Times’a yazdığı bir yazıda, Cruise’un psikiyatrik ilaçlar hakkındaki yorumlarını "saçma sözler" olarak nitelemesi sonucu iki oyuncunun arası açılmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!