Babylon Lounge’ın Menüsü yepyeni

Güncelleme Tarihi:

Babylon Lounge’ın Menüsü yepyeni
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2010 12:25

Yolu Asmalımescit’ten geçenler, iyi müzik ve iyi yemek severler için Babylon ailesinin bir üyesi olan Babylon Lounge’ta yepyeni hareketler var.

Haberin Devamı

İster uzun uzun iyi bir akşam yemeği olsun, ister yorucu bir iş günü ardından rahatlamak ve bir kaç kadeh içki içmek için olsun, aradığınız rahat ortamı bulacağınız Babylon Lounge’ta, şef Sara Tabrizi’nin deyimiyle; sihirli ufak ayrıntılarla başkalaşan, sade ama lezzetiyle çok iddialı yepyeni bir yemek ve içki menüsü oluşturduk.

Atıştırmalık menüsünü genelde geçiştirilen bir öğün olduğu için sanki içeriği de geçiştirilebilirmiş gibi yaklaşılarak sadece kızarmış patates, patates kroket vb tabağı olmaktan çıkarmak gerek diye düşündük. Ve bu yüzden atıştırmalıklar menümüzün genel yaklaşımını “minik minik” konseptinden oluşturduk. Minik tabaklarla sunulan çok seçenekli atıştırmalıklar yanında ayrıca her kategoride az ama öz, kendine özel bir dokunuşla damakta iz bırakan güçlü yemek menüsü var.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb21ebf018fbb8f8ad4b40
Menünün Favorileri

Şu aralar yeni menünün favorileri; parmesan-biberiyeli ev yapımı sosisler, domates chutney’nin hafif tatlımsı karamelize tadıyla şefin spesiyali miniburgerler, domates fesleğenli şarap soslu midyeler, şarapla uzun uzun keyif yapmayı sevenler için zengin seçenekli peynir ve şarküteri tabağı, narın tatlılığı ile birlikte ince kesim yemyeşil bahçe salata, füme tadı sevenler için tatlı lorlu füme dana bacon salata, uzak doğu yemeklerini ve baharatı sevenler için soslu tavuk tikka masala, et severlere süt kuzusu pirzola ve lezzeti sosunda gizli fırın sebzeler ile dana bonfile…

Yemeğinize eşlik eden yenilikçi akşam programı listesinde değişmeyen tek gerçek ise Happy Hours! Her gün 18.00-20.00 arası tüm alkollü içeceklerde yüzde 50 indirim var. Babylon Lounge’un ünlü Berry Caipirinha, Satsuma ve Mojito’ları sizi bekliyor!

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!