Babasına bak kızını al

Güncelleme Tarihi:

Babasına bak kızını al
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2005 00:14

Gösteri dünyasının yıldızlarını daha çok annelerinin yönlendirdiği sanılır. Belki bir zamanlar gerçekten öyleydi. Ama son yıllarda babalar da çocuklarıyla yakın ilişki kurmaya başladı. Özellikle kızlarıyla artık daha çok babalarının ilgilendiği ortada. İşte bu duruma çarpıcı birkaç örnek...

Paris-Rick Hilton

Paris’in kalbindeki yeri bir başka

Hilton Oteller zincirinin kurucusu Conread Hilton’un torununun kızı Paris, her bakımdan şanslı. Büyük dedesinden kalan miras bir yana, çok güzel bir çocukluk geçirdi. Beyaz eldivenli garsonların hizmet ettikleri Hilton malikanesinde Paris ve Nicky Hilton’un bir dedikleri iki edilmedi. Üstelik baba Rick Hilton, çocuklarından en çok Paris’i sevdiğini gizlemiyor. Paris’in başı bir porno video yüzünden derde girdiğinde de duruma hemen müdahale eden Rick Hilton, dört çocuğu olsa da uçarı kızını hepsinden ayrı tutuyor.

Nicole-Lionel Richie

Evlat edindiği kızını yanından ayırmıyor

‘We are the World’ şarkısıyla dünyayı ayağa kaldıran ünlü şarkıcı Lionel Richie, evlat edindiği biricik kızı Nicole Richie’ye inanılmaz düşkün. Nicole Richie, çok mutlu, unutulmaz anılarla örülü bir çocukluk geçirmişti. Ancak ilk gençlık yıllarında babasının sürekli evden uzak kalması, onu uçurumun eşiğine getirmişti. Uyuşturucu ve alkol bağımlısı olan genç kızı içine düştüğü bataklıktan kurtaran da babası oldu. Lionel Richie, artık kızını gözünün önünden ayırmıyor ve kusursuz bir baba olabilmek için elinden geleni yapıyor. Nicole, babasının sayesinde çello, piyano ve keman çalmayı öğrendi. İlk albümü de yakında piyasaya çıkacak.

Leah-Ronnie Wood

Babasının izinden gidiyor

Ronnie Wood, Rolling Stones grubunun en cesur üyesi... Kızı Leah Wood da müzik dünyasında onun izinden yürüyor. Ronnie Wood, önceleri mankenlik yapan kızını müzik dünyasına kazandırmak için elinden geleni yaptı. Amacına da yavaş yavaş ulaşıyor görünüşe göre... Baba-kızdan öte iki yakın arkadaş gibi olan ikilinin sıcak ilişkisi görenleri kıskandırıyor.

Jessica-Joe Simpson

Birbirlerine tapıyorlar

Şarkıcı ve sinema oyuncusu Jessica Simpson, özgüveni sayesinde Hollywood’da kendi ayakları üzerinde durmayı başardı. Ona bu duyguyu aşılayan kişi ise babası Joe Simpson... Teksaslı baba, kızını iyi yetiştirmek için büyük çaba harcamış ve başarılı da olmuş. Ünlü bir psikolog olan baba, kızına her zaman destek oldu. Joe Simpson’ın gözünde Jessica çok özel biri. Jessica da babasını dünyanın en mükemmel erkeği sayıyor.

Elizabeth-Mick Jagger

Mankenlik sevdası kriz yaratmıştı

Rolling Stones’un solisti Mick Jagger, 61 yaşında ve yedi çocuk babası... Çapkın şarkıcının hayatına giren kadınların sayısı da belli değil.

Böylesine hareketli bir yaşam süren Jagger, ünlü manken Jerry Hall ile evliliğinden doğan kızı Elizabeth Jagger’ı ise yere göğe sığdıramıyor. Genç kız, 16 yaşında okulu bırakıp annesinin mankenlik ajansına girmek istediğinde, Jagger öfkelenmiş, ona okulunu bitirmesini şart koşmuştu. Aradan yedi yıl geçti. Jagger, artık mankenlik için okulu bırakan kızıyla övünüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!