Ayrılıklar 2006’ya damgasını vurdu

Güncelleme Tarihi:

Ayrılıklar 2006’ya damgasını vurdu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2006 00:00

People Dergisi, son sayısında "2006 Yılının En Şaşırtıcı Ayrılıkları" başlıklı derlemesini yayınladı. Dergi, Britney Spears-Kevin Federline, Reese Witherspoon-Ryan Phillippe çiftlerinin boşanmalarını yılın en şaşırtıcı ayrılıkları ilan etti.

Britney Spears-Kevin Federline

Britney Spears, 2004 yılında Jason Allen Alexander ile sadece iki gün süren ilk evliliğin ardından hayatını rap yıldızı Kevin Federline ile birleştirmişti. İki çocuk sahibi olmalarına rağmen çift, 7 Kasım’da boşandı. Ayrılıktan Britney sorumlu tutuldu.

Jennifer Aniston-Vince Vaughn

Brad Pitt’ten boşanan Jennifer Aniston, "Ayrılık" filmindeki rol arkadaşı Vince Vaughn ile birlikte olmaya başlamıştı. Nişanlandıkları söylentilerini yalanlayan sevgililer, sürpriz bir şekilde 5 Aralık’ta ayrıldıklarını açıkladılar.

Whitney Houston-Bobby Brown

Evlendiklerinden bu yana sadece bir ’yastığı’ değil, bazı kötü alışkanlıkları da paylaşan Whitney Houston ve Bobby Brown da 2006’da ayrıldı. Houston, 8 Eylül’de boşanma davası açtıktan sonra 14 yıllık evlilik sona erdi. Maddi sıkıntılar da yaşayan Houston’ın borçları nedeniyle evine el konuldu.

Paul McCartney-Heather Mills

2006’ya damgasını vuran bir diğer ayrılık ise Paul McCartney ile Heather Mills arasında yaşandı. Mayıs ayında ayrılarak dört yıllık evliliklerini bitiren çiftin mal paylaşımı mücadelesi hálá sürüyor.

Reese Witherspoon-Ryan Phillippe

Oscar ödülü oyuncu Reese Witherspoon, kariyerindeki mutluluğu özel hayatında yaşayamadı. Oyuncu Ryan Phillippe ile yedi yıldır evli olan Witherspoon’un yuvasını çocukları da kurtaramadı. Phillippe, "Ben mükemmel biri değilim, ama suçlandığım şeyleri de yapmadım" diyerek evliliğinin Avustralyalı oyuncu Abbie Cornish nedeniyle bittiği iddialarını yalanladı. Witherspoon ise Hollywood’dan ayrılıp çocuklarıyla birlikte ailesinin yanına, Güney Carolina’ya yerleşeceğini açıkladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!