Ünlü oyuncu ikiz kızlarına kavuştu! Ayça Bingöl kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Ünlü oyuncu ikiz kızlarına kavuştu Ayça Bingöl kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 11:40

Ünlü oyuncu Ayça Bingöl, anne oldu. Bingöl’ün dün sabah ikiz bebekleri dünyaya geldi. Ayça Bingöl ve Ali Altuğ çifti 15 yıldır evli ve çift bugünlerde ikiz bebeklerinin mutluluğunu yaşıyor.

Haberin Devamı

Oyuncu Ayça Bingöl, 15 yıldır evli olduğu yönetmen eşi Ali Altuğ ile bebek bekliyorlardı. Bingöl, dün sabah saatlerinde ikiz bebeklerini kucağına aldı. Doğum için Ulus Liv Hospital'ı tercih eden çiftin, bebeklerine sorunsuz şekilde kavuştular.

Bingöl ve Altuğ çifti her biri 2 kilo ağırlığında olan ikiz bebeklerinden birine Leyla, diğerine ise Aylin isimlerini verdiler. Bebeklerin ve anne Ayça Bingöl'in sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Ayça Bingöl ve Ali Altuğ çifti şu an anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Ünlü oyuncu ikiz kızlarına kavuştu Ayça Bingöl kimdir

Ayça Bingöl kimdir?

Ayça Bingöl, 16 Ocak 1975 yılında İstanbul2 da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Bingöl, profesyonel oyunculuk hayatına 1996 yılında Dormen Tiyatrosu'nda başladı. Bir çok reklam filmi, sinema filme ve televizyon dizisinde rol aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!