Atlas buluşturdu

Güncelleme Tarihi:

Atlas buluşturdu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2013 07:15

Geçtiğimiz nisan ayında boşanan Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan, önceki gün oğulları Atlas’ın doğum günü partisinde bir araya geldi. Partide Ergen ve Erdoğan’ın aile büyükleri de vardı.

Haberin Devamı

Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan, büyük oğulları Atlas’ın doğum günü partisinde bir araya geldi. Levent’teki Party Kids adlı mekanda yapılan organizasyonda Ergen’in annesi Gülümser Hanım, Erdoğan’ın annesi Süheyla ve babası Nazım Erdoğan da vardı. Abi Yılmaz Erdoğan’ın işleri nedeniyle bulunamadığı kutlamaya eşi Belçim Bilgin, oğulları Rodin’le katıldı.
Kutlama sonunda Gülben Ergen’den buruk bir mesaj geldi. Ünlü şarkıcı, “Sevincimizi sessizce kutlamaya çalıştık, çünkü bir gün önce herkesin çok sevdiği Mehmet Ali Birand’ı kaybettik. Tüm ülke yastayken bağıra bağıra kutlama yapamazdık. Bizim için buruk bir kutlama oldu’’ dedi. Doğum gününde Gülben Ergen oğluna Dünya küresi, Mustafa Erdoğan ise satranç takımı hediye etti.

Sesini duyuramadı
Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan, kutlamanın sonunda mekandan büyük oğulları Atlas, ikizleri Ares ve Güney’le çıktı. Mustafa Erdoğan çocuklarını dikkatle annelerinin otomobiline bindirdi. Onun arkasında beklemekte olan Ergen, veda faslı uzayınca eski eşinden araca geçebilmek için izin istedi. Ancak sesini duyuramadı. Ünlü şarkıcı, iki kez daha “Bir müsaade’’ dedikten sonra Erdoğan’a sesini duyurup aracına geçebildi.


 

Haberin Devamı

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=65102&rid=2368&hid=22395791

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!