ATLA BACIM UZAK DÄ°YARLARA GÄ°DELÄ°M. Yok ben bu fontlar yüzünden... Tabi ı'lar çıkmıyor. Ç'ler garip. Åžu entel kuramsal kavramsal sanatsal durumlar yüzünden.

Güncelleme Tarihi:

ATLA BACIM UZAK DİYARLARA GİDELİM. Yok ben bu fontlar yüzünden... Tabi ılar çıkmıyor. Çler garip. Şu entel kuramsal kavramsal sanatsal durumlar yüzünden.
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 19, 2000 00:00

ATLA BACIM UZAK DÄ°YARLARA GÄ°DELÄ°M. Yok ben bu fontlar yüzünden... Tabi ı'lar çıkmıyor. Ç'ler garip. Åžu entel kuramsal kavramsal sanatsal durumlar yüzünden. Yani ne mecburiyetim varsa benim?.. Hiçbir mecburiyetim yok!Gizlemeye, saklamaya falan çalışılan gündelik gündelikçiliÄŸimden baÅŸka, kendimi zannederken zannımdan aÅŸağı düşmemden baÅŸka, aÅŸağı düşerken pis bir fıkrayla sarsılmamdan baÅŸka... Ve yalnızdır tabi ki o eski ÅŸairler. Ortopedik deÄŸildir ayakkabıları. Ve tabii ki daha güzeldir siyah beyaz kadınlar. Mor deÄŸildir gözaltları. Öfkelenmeleri falan zordur ince katmanlı ciltlerinden. Dermatologları yoktur. "Manyak mısın" kelimeleri yoktur. KaÅŸ tasarımı ve contor tırnakları, bölünmüş durumları yoktur. Tamdırlar. Tam bu resimlerde bu kadınlar. Ve bu ÅŸair erkekler bir TAM. Bujileri ve fujileri de yoktur. Eh tabi ki de böyle olur Big Brother'lı ve hem de emperyalizme karşı. Hem seksenlerin müziÄŸinden nefret edersen, hem sosyalistleri de beÄŸenmezsen, ve hem de ne dediÄŸin hiç anlaşılmazsa, bir de politik görüş yoksunluÄŸun varsa daÄŸda bayırda... Sana neyse pis suratlı herifler ve karıları. Yok tabi ki esasen bu fontlar yüzünden! Ve o kelimeleri de öyle yazmak istemiyorum aslında ben. Nasıl yazmak istiyorum? YanluÅŸ yizmak isteyurum. Sesler duyulmasın. Duyulmasın. DuyuDuygusuz hayvan Duygulu baÄŸyanÅžimdi bu duygusuz hayvan ve duygulu baÄŸyan klasikli bir elizabeth taylor filmi seyredilmeli. Sabaha karşı olmalı ki saatler. Bilinç kollardan akarken yazı yazılır triplerini Woolf dalgalı kitabına bırakmalı. Tamamen. Ve ÅŸahsen. Ölüme yakın olmalı. YaÅŸamak istemeli insan. Uyumaktan korkmalı. Böyle midir Dante abi? Hangi bölgedeyiz coÄŸrafi ve uzaylı konumunda? Itina ile "kağıttan insan" yapılır. Yapılan insancıklara su doldurulur. BeÅŸ litrelik plastik ÅŸiÅŸelerden. Ãœstüne basa basa.Basa basa içilir. Sonra o insanlar çöpe atılır. Tek kullanımlık pudralı doktor eldivenleri gibiIÅŸte bu yüzden; sebeplerden yani hayatım. Doktorlar ÅŸair olur. O pudralı eldivenler yüzünden. Hani ve çünkü tek kullanımlıktır onlar. Sonra kanlar ve kitaplar. Bir kafiye gereksinimi doÄŸurur. Neler ÅŸekerim?Bütün bu acımalı sorunlar. Bir kafiye. Belki kurtarır yani herÅŸeyi. Iki tane olursa daha iyi.Eda ALANSON - 19 Temmuz 2000, ÇarÅŸamba Â
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!