Aşkları sansasyon yarattı

Güncelleme Tarihi:

Aşkları sansasyon yarattı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2006 00:00

ABD, "Komik Kız" olarak ünlenen şarkıcı ve film yıldızı Barbra Streisand’ın aşk yaşamıyla çalkalanıyor. Christopher Andersen’in "Barbra: The Way She Is" adlı yeni kitabına göre, ünlü yıldızın geçmişteki aşıkları arasında, Elvis Presley, Prens Charles ve Bill Clinton da yer alıyor.

Yazara göre Elvis Presley, güzel bir şarkıcı yetenek gördü mü dayanamazdı. Presley, bir gün Las Vegas’ta Barbra Streisand’ı dinleyince şoke oldu ve hemen şarkıcının soyunma odasına gitti. Elvis Presley, Streisand’ın önünde diz çökerek aşkını ilan etti ve yıldızın ayak tırnaklarına oje sürmeye başladı. Streisand, dondu kaldı.

Prens Charles is Streisand’den çok hoşlanırdı. İkili, yirmi yıl önce ünlü Bel-Air Oteli’ndeki bir dairede "çay içmek için" bir araya geldi. Çay oldukça uzun sürdü. Streisand, babası ölüm yatağında olan "First Lady" Hillary Clinton, Washington dışındayken Beyaz Saray’da geceledi. Kitaba göre bir Beyaz Saray çalışanı, Hillary Clinton’ın eşine aynen şöyle bağırdırğını bizzat işitti: "Burada gecelemesi mi gerekiyordu? Nasıl hissetmemi bekliyorsun? Bu beni áleme nasıl gösteriyor sanıyorsun?"

Bu tartışmadan sonra Başkan Bill Clinton’ın yüzünde bir kesik vardı. Beyaz Saray "Tıraş sırasında oldu" açıklaması yapmıştı. Ancak herkes kesiğin nedeninin "Hillary’nin tırnakları olduğu noktasında birleşiyordu.

66 yaşındaki Streisand, halen James Brolin ile evli.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!