Aşkın yaşı yok!

Güncelleme Tarihi:

Aşkın yaşı yok
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2010 00:00

İngiliz rock grubu Rolling Stones’un efsanevi basçısı Ronnie Wood, kendisinden 33 yaş küçük sevgilisiyle İspanya’da görüntülendi.

Haberin Devamı

AŞIKLARIN ROMANTİK TATİLİ (FOTO-GALERİ)

63 yaşındaki Ronnie Wood, 2008 yılında ikinci eşi Jo Wood’dan o zaman 18 yaşında olan Ekaterina Ivanova adlı garson kız için ayrılmıştı. Wood şimdi ise 30 yaşındaki Brezilyalı Ana Araujo ile beraber. Çift geçtiğimiz hafta İspanya’nın Formentera Adası’nda tatil yaparken görüntülendi. Araujo, romantik anlar yaşadığı Wood’un yanından bir an olsun ayrılmadı. Genç kadın, birkaç ay önce verdiği röportajda da “Ronnie’yi çok seviyorum. O mükemmel bir adam. Çok eğlenceli, akıllı ve çok iyi bir karakteri var. İlişkimiz harika gidiyor” demişti.

Tembel Drew        

Son olarak eski sevgilisi Justin Long’la birlikte “Going the Distance” adlı filmde rol alan Drew Barrymore, Harper’s Bazaar dergisinin kasım sayısına kapak oldu. 35 yaşındaki oyuncu, dergideki röportajında hakkında bilinmeyenleri anlattı: “Aslında yatakta uzanmayı, televizyon seyretmeyi, tembellik yapmayı, en sevdiğim yemek olan makarna ve peyniri yemeyi çok seviyorum.”

Haberin Devamı

Boyu kadar çanta taktı

Nişanlısı Hayden Christensen’dan geçtiğimiz ay ayrılan Rachel Bilson, Los Angeles Havaalanı’nda bir gençle öpüşürken görüntülendi. 29 yaşındaki oyuncu, yanındaki gençle olduğu kadar iri çantasıyla da dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!