Aşk Laftan Anlamaz 9. bölüm fragmanında Hayat'a büyük sürpriz!

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz 9. bölüm fragmanında Hayata büyük sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2016 09:54

SHOW TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz 9. bölüm fragmanı ile herkesi ekrana kilitliyor. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Aşk Laftan Anlamaz'ın yeni bölümünde Hayat bir kez daha herkesi kendine hayran bırakıyor. Didem'in yeni planı Murat'ı nasıl bir yola sürükleyecek? Aşk Laftan Anlamaz 9 .bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz”ın 8. bölümünde; Hayat, Murat ve Didem’in evlilik kararından sonra Aslı’ya koşar. Artık ne yapacağını bilememektedir. Tam her şeyi unutmak ve yeniden başlamak isterken bu haberi almıştır. Kızlar bir şekilde para bulup Hayat’ı Murat’ın yanından kurtarmak isterler. Hayat’ın isteğiyse farklıdır. Hayat’a uygun bir kısmet bulduğunu düşünen Emine, İpek’ten yardım ister. İşler artık gizli kalmalıdır. Kerem’in de bundan haberi olduğu için ortalık fena karışır. Üstelik gelen görücülerin Hayat’la ilgileri yoktur! Murat, evlilik kararını ailesine açar. Yapılacak en doğru şey budur. Didem’in ailesine de haber verilmiştir. Hayat, tüm bunlara rağmen Murat’la konuşmaya geldiğinde ise hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır.

Tuval, Didem’le ilişkisini kesti. Her zaman eğlenceli sahnelerde izlemeye alıştığımız Tuval, duygusal bir konuşma eşliğinde Didem’in yaptığı hataları yüzüne vurdu. Tuval karakteri Didem’e ne kadar her seferinde laf çarpıtsa da böyle konuşmazdı. Didem’e vicdan yaptıracağını sandı ama kendi söyledi kendi dinledi. Tuval; absürd bir komikliği olan, eğlendiren bir karakterdi ve Didem’le sahneleri de aslında baya eğlenceli oluyordu. Bu bölüm o cepheden de pek elektrik alamadık. Onların sahnelerinde tekrar eğlence olur mu bu saatten sonra, emin değiliz. Tuval dediklerinde haklı mıydı? Evet haklıydı. Ama bu topa keşke hiç girmeselerdi demeden edemiyor insan. İki bölümdür romantik komedi mi izliyoruz, yoksa dramdan bozma pembe dizi mi belli değil çünkü!

Haberin Devamı


AİLE, AİLE GİBİ DEĞİL!

Didem demişken, hep dediğimiz gibi Didem izlemesi eğlenceli bir ikinci kadın karakter... Bir saflığı var ve o saflık komiklik katıyor, eğlendiriyor. Didem’in o saflığını almasınlar, tamamen kötü bir kadın karakter izlemek istemeyiz çünkü... O izleme zevki ve isteği gitmesin! Bu bölüm Didem’e dair bir şeyler daha öğrendik. Murat ile sözleri kesilirken ailesiyle tanıştık. Ama ne aile… Yine komik olmaya çalışırken çuvallamışlar gibi geldi. Didem’in annesi, babasının onu aldattığı yeni eşi, Didem ve babası tam bir aile saadeti sürüyorlar. Fazla absürd ama komik değil... Bize “Didem gibi ailesi de garip!” dedirtmek mi istediler? Aile kavramı ile uzaktan yakından alakaları yoktu ve hoş da değildi.

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz 9. bölüm fragmanında Hayata büyük sürpriz

Murat bu lütfeder durumdayken Hayat ne yapıyor peki? "Beklemediğimiz şeyler!" diye cevap versek doğru olurdu. Hayat, yine Murat’ın peşinden koştu bütün bölüm... Hayat için ne çocuğu olduğunu öğrenmek ne de sözlenmesi ondan uzaklaşmak için bir etmen olmadı. Çok garip değil mi? En başta bir kadınlık gururu var. "Aşk bu, gurur dinlemez!" demek doğru değil. Sonuçta adam sözleniyor. Buna bir kulp bulmaya çalışılsa bile, Hayat bebek hakkında ne düşünüyor acaba? Murat’ın bir çocuğu olacak bize gösterildiğine göre... Yalan olduğuna dair hiçbir şey yok ortada çünkü! Hayat’ın bebek hakkında bu bölüm söylediği tek şey “Sen annesiz büyüdün, ne demek olduğunu biliyorsun. Çocuğunun babasız büyümesini istemiyorsun,” demek oldu. Bir hamilelik, ortada bir bebek var. Ve Hayat’ın bu kadar vurdum duymaz olması beni bir izleyici olarak rahatsız ediyor. Biraz Murat’tan uzak durmayı bilmeli, Murat’ın “Senden çok hoşlanıyorum,” dediğini hatırladı ve bir türlü kopamıyor. Halbuki Murat’ın peşinde dolanmamaya, ondan uzak durmaya ihtiyacı var. Kişisel olarak da doğru olan bu olur.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!