Arkadaşlarım kocamla birlikte oldu

Güncelleme Tarihi:

Arkadaşlarım kocamla birlikte oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2007 10:38

Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Uzan'la olan evliliğine ilişkin itirafları gündeme bomba gibi düştü.

Haberin Devamı

YEŞİM SALKIM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Kanal D'de yayınlanan Dobra Dobra programına konuk olan Salkım'dan çarpıcı açıklamalar.

3 yıl süren evliliği için "Hayatımın en güzel e aynı zamanda en kötü günleriydi" diye konuşan Salkım şunları söyledi: “Şirketimin sanatçısı Hilal Cebeci ve Cansever için eşime ricada bulundum. Diğer şaibeli ödüllerle ilgim yok ama Kral TV ödüllerindeki torpili herkes biliyordu. Hayatımın en güzel günlerini ve en kötü günlerini Hakan’la yaşadım. Evliliğimi kurtarmak için çok uğraştım. 3-4 yakın arkadaşım Hakan’la birlikte oldu. Şimdi isim veremem çünkü evliler...”

DEDEKİTF TUTUP İZLETTİM

“Dedektif tutup izlettim. ‘Aldatılan diğer kadınlar para için kabul edip oturuyor’ diyordu. Çok ağrıma gidiyordu. Ayrıldıktan sonra evim gözetlendi, tehditler aldım. Müzik şirketimi benden habersiz kapattılar.”

Haberin Devamı

ESRA'YI O SİLDİ

“Seda Sayan ve Bülent Ersoy, şirketime geçmek istediğinde de izin vermemişti. Büyümem işine gelmiyordu. Esra Özmen’e çok üzülüyorum mesela... Adanaspor’un açılışı vardı. O da gitmişti. Dönüşte Hakan, Esra’yı kendi uçağıyla getirmeyi ve yemek yemeyi teklif etmiş. Kabul etmediği için Esra bitirildi... ”

HÜLYA'YA TEŞEKKÜR

“Hülya Avşar’a teşekkür etmek istiyorum. O benim ne demek istediğimi anlar. Kabul etmediği bir tekliften bahsetmiyorum. Prensibi olan bir insan. Kendine uygun olmayan şartlarda çalışmaz...”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!