Milli futbolcu Arda Turan kıyafetlerini arkadaşlarına dağıttı!

Güncelleme Tarihi:

Milli futbolcu Arda Turan kıyafetlerini arkadaşlarına dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 11:54

Milli futbolcumuz Arda Turan Madrid'de 25 bin Euroluk alışveriş yaptı. Aldığı kıyafetler üzerine olmayınca hepsini Bayrampaşa'daki arkadaşlarına dağıttı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Madrid'ten aldığı pahalı kıyafetleri Bayrampaşa'daki arkadaşlarına gönderen başarılı futbolcu Arda Turan, bir kez daha magazin gündemine bomba gibi düştü.

Barselona’da forma giyen yakışıklı futbolcu Arda Turan, geçtiğimiz günlerde İspanya Madrid’te bulunan dünyaca ünlü İtalyan markası Prada’dan tam 25 bin Euro yani 82 bin liralık alışveriş yaptı.

Aldığı kıyafetlerin hiç birini denemeyen Arda Turan evine gelince kötü bir sürprizle karşılaştı. Aldıklarının hiçbirinin üzerine olmadığını gördü. Bunun üzerine yakışıklı futbolcu aldığı lüks kıyafetleri Bayrampaşa’daki mahalle arkadaşlarına gönderdi.

Milli futbolcu Arda Turan kıyafetlerini arkadaşlarına dağıttı

Bedenine olmayan kıyafetleri mağazaya geri götürmek yerine doğup büyüdüğü İstanbul Bayrampaşa’daki mahallesinde arkadaşlarına gönderdi.

Haberin Devamı

Ancak bununla da yetinmeyip, sahip olduğu 20 koli kıyafetini Bayrampaşa’da ihtiyaç sahibi kişilere dağıtan başarılı futbolcu bu hareketi ile bir kez daha gönülleri fethetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!