Anne olmak çok güzel

Güncelleme Tarihi:

Anne olmak çok güzel
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2006 00:00

Belek Beldesi'ndeki Kaya Otelleri, Hülya Avşar'ın ardından şarkıcı Gülben Ergen'i ağırladı. Kaya Otelleri'ndeki yaz konserleri serisinde sahneye çıkan Gülben Ergen, 2 saat boyunca sahnede kaldı. Gülben Ergen, hamile olduğu iddialarına kaçamak cevaplar verdi. Ergen, “1 yıldır bana bu soruları soruyorsunuz. Zamanı geldiğinde açıklayacağım. Ben bu duyguyu içimde yaşamak istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Gülben Ergen, Çocuk konusunun şu an ne zamanı ne de yeri
Gülben Ergen, konserini izlemeye gelen sevenlerinin önünde “ Tabi ki anne olmak çok güzel bir olay. Hamile olmadığımı söylemiyorum ama şu anda kimse ile bu duyguyu paylaşmak istemiyorum. Hayatımın en mutlu günlerini ve yazını Kaya Hotels&Resorts’de verdiğim konserlerle, ailemle ve yakın dostlarımla geçiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum” diyerek açıklama yaptı…

Benim kimse ile kavgam yok
Şarkılarının hep bir ağızdan söylendiği bu özel gecede, Gülben Ergen “ Benim kimse ile kavgam, dövüşüm yok. Çoğu zaman beni yanlış anlıyorlar ” dedi. Şarkı aralarında ise kendisini izlemeye gelen kayınvalidesi Süheyla Erdoğan’ın yanına giderek elini öpmeyi ihmal etmedi.

Sevilen sanatçı Gülben Ergen, Günay Tuncer’e takılmadan geçmedi…
Sanatçı, Günay Restaurant’ın sahibi Günay Tuncer’in kızını sahneye davet edip, muhteşem dans şovuyla seyircilerin hoş vakit geçirmesini sağladı. Gülben Ergen, “Gördüğüm kadarıyla Sibel Can, Tanyeli karışımı bir şey hazırlıyorsunuz. Yakında solist sıkıntınız kalmayacak” diyerek Günay Bey’ ede takılmadan geçmedi…

Haberin Devamı

Tatilde Yoga yapıyor
Gülben Ergen, “15 gündür Antalya’da dinleniyorum. Uzun zamandır tatil yapmamıştım. Tatilimde bol bol kitap okuyorum, bilgisayar kullanıyorum, maillerime bakıyorum, albüm ve klip çalışması yapıyorum. Mustafa ile birlikte artırmalı 51 oynuyoruz. Ben yoga yapıyorum, Mustafa ise koşuyor. Arasıra da Yılmaz Erdoğan ile görüşüyoruz. Antalya’da kayınvalidem ve kayınpederim ile birlikte doyasıya tatil yapıp eğleniyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!