Angry Birds filminin yeni fragmanı yayınlandı! - izle

Güncelleme Tarihi:

Angry Birds filminin yeni fragmanı yayınlandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 16:18

Dünyanın en popüler oyun serisi Angry Birds'ün filminin yapılacağı yaklaşık üç yıl önce duyurulmuştu. İlk fragmanı geçtiğimiz aylarda yayınlanan Angry Birds filminin yeni fragmanı bugün yayınlandı. Filmin yeni fragmanı, Angry Birds Movie'nin vizyona girmesini bekleyen hayranlarının heyecanını bir kat daha arttıracak gibi.

Haberin Devamı

Dünya çapında her yaştan insanı peşinden sürükleyen Angry Birds oyunu, sinema versiyonuyla şimdiden hayranları arasında büyük yankı uyandırmış durumda. Angry Birds filminin yapılacağı yaklaşık 3 yıl önce duyurulmuştu. Bugüne kadar sadece bir fragmanı yayınlanan filmin bugün de ikinci fragmanı geldi.

Mayıs ayında vizyona girmesi beklenen 'Angry Birds Movie' yani Angry Birds Filmi fragmanından anlaşıldığı üzere, filmin hikayesi ile oyundaki senaryo önemli oranda birbiriyle bağlantılı. Rengarenk kuşlarla dolu, mutlu ve huzur içindeki bir adada tam her şey yolunda gidiyor derken, bir gün yeşil domuzcuklar adaya ayak basar ve olaylar gelişir. 

Her yaştan izleyici için eğlenceli bir film deneyimi vadedeb Angry Birds filmi, özellikle görsel kalitesi ile de hayranlarının beklentilerini karşılayacak gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

Angry Birds Filminin yeni fragmanı

Angry Birds Filminin ilk fragmanı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!