Angelina Jolie ve Brad Pitt arasında soğuk rüzgarlar esiyor

Güncelleme Tarihi:

Angelina Jolie ve Brad Pitt arasında soğuk rüzgarlar esiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 18:14

Çıkan dedikodulara göre Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti dadı krizi yaşıyor. Evinde çocuklarına bakması için bulunan çok sayıda dadıdan biri, Brad Pitt üzerinde sadece havlu varken mutfağa gittikten sonra mutfağa gittiği için Angelina Jolie tarafından kovuldu. İşte detaylar.

Haberin Devamı

ABD’nin bir dedikodu sitesine göre Angelina Jolie ve Brad Pitt arasında dadı yüzünden soğuk rüzgarlar esiyor. Dedikodulara göre çiftin arasındaki sorun, çocukların bakıcılarından biri yüzünden yaşanıyor.

İddialara göre Angelina Jolie, eşi Brad Pitt’in havuzda yüzdüğü sırada onun yakınlarında dolaştığını fark etti ve bundan rahatsızlık duymaya başladı.

Angelina Jolie ve Brad Pitt arasında soğuk rüzgarlar esiyor

Yakışıklı oyuncu Pitt, duş aldıktan sonra üzerinde sadece havlu varken mutfağa bir şeyler içmeye gidiyor.Jolie’ nin 6 çocuğu için tuttuğu çok sayıda bakıcıdan biri olan dadının da bu sırada mutfağa gelmesi iplerin kopmasına neden olmuş. Jolie, bu sahneyi görür görmez, dadıyı işten kovmuş.

Haberin Devamı

Angelina Jolie kimdir?

Angelina Jolie Voight, 4 Haziran 1975’te Los Angeles'da Akademi Ödülü kazanmış aktör Jon Voight ile yalnızca iki filmde oynamış aktris Marcheline Bertrand'ın kızları olarak doğdu. Aynı zamanda Chip Taylor'un yeğeni, James Haven'ın kız kardeşi olan Jolie'nin vaftiz annesi Jacqueline Bisset ve vaftiz babası Maximilian Schell'dir.

Brad Pitt kimdir?

18 Aralık 1963 yılında Amerika’nın Oklahoma eyaletinde doğan Pitt, yaşayan en seksi erkeklerden biri olarak kabul edilmektedir. İngiliz kökenli bir ailenin üç çocuğundan en büyüğü olan aktör, aslında koyu bir Protestan olarak yetiştirildi. Missouri Üniversitesi’nin Gazetecilik Bölümü’nden mezun olmasına sadece iki hafta kala okulu bıraktı ve oyunculuk dersleri almak için Los Angeles’a taşındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!