ALYA SAHİLDE

Güncelleme Tarihi:

ALYA SAHİLDE
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2011 09:23

Haberin Devamı

Hintli milyarder Bodrum’da tatilde 
Dünyanın en zengin işadamlarından Lakshmi Mittal, Türkiye’den kopamıyor. Yeğeni Vartika Mittal’i geçtiğimiz mayıs ayında Çırağan Sarayı’nda dillere destan bir düğünle evlendiren ünlü işadamı, şimdi de Bodrum’da tatil yapıyor. Süper lüks yatı Amevi’yi Türkbükü sahillerine demirleyen Lakshmi Mittal, önceki gün Maça Kızı Otel’de oğlunun yakın arkadaşı Selim Hamamcıoğlu ile sohbet ederken görüntülendi. Kahvaltının ardından yatlarına geçen Mittal ailesi, daha sonra mavi tura çıktı.

Misafirler için tekne aldı  
Ship a Hoy’un işletmecisi Cemal Yarar, misafirleri için tekne satın aldı. Regal marka lüks teknesiyle misafirlerini Bodrum koylarında gezdiren Yarar, önceki gün de fırtına nedeniyle ipleri gevşeyen teknesini bakıma aldırdı.

Haberin Devamı

Hız denemesi
Selim Hamamcıoğlu, geçtiğimiz gün Donzi marka sürat teknesiyle Türkbükü sahilini turladı. Genç işadamına teknede kız arkadaşları da eşlik etti.

Sevgiliyle tatilde
Gülşen’in eski eşi işletmeci Murat Varol, önceki gün Hollandalı kız arkadaşı Lorraine ile Kuum Otel’deydi. Varol, sporcu sevgilisiyle güneşlenirken objektife yansıdı.

Alya sahilde
Esra Eron-Murat Aşık çifti, minik kızları Alya ile 5 Oda Otel’in iskelesinde objektife takıldı. Alya’yla yakından ilgilenen Eron, birçok ünlünün aksine bikinili görüntülenmesine de aldırış etmedi.

Koydan çıkamadılar
Fatoş-Emir Sarıgül, Yalıkavak açıklarına demirledikleri teknelerinde tatil yapıyor. Yeni evli çift, Bodrum’da etkili olan fırtına nedeniyle bir süre demirledikleri koydan çıkamadı. Sarıgül arkadaşıyla tavla oynayarak vakit geçirirken, eşi ise kitap okumayı tercih etti.

Yakamadı
Bodrum’daki fırtınadan etkilenen ünlüler arasında Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan da vardı. H2O adlı teknelerini bağladıkları yerden hareket ettiremeyen çift, gün boyunca sere serpe güneşin altına uzandı. Pınar Altuğ uzun süre magazin dergilerini karıştırdı, Atacan da esen rüzgâra karşı purosunu yakmaya çalışırken objektife takıldı.

Bizi çekiyorlar
İş hayatına Miami’de Palm Beach Luxury firmasıyla devam eden işadamı Selim Yerebakan, Amerikalı eşi Cristina ve yakın dostlarıyla Bodrum’da tatil yapıyor. Evliliklerinin üçüncü yılını kutlayan Yerebakan çifti, önceki gün plajda güneşlenirken görüntülendi. Selim Yerebakan, objektifleri fark edince eşini ve arkadaşlarını “Bizi çekiyorlar” diyerek uyardı.

Haberin Devamı

Bikini değişimi
Eski eşler Esin Moralıoğlu ve İshak Cerit’in Bodrum tatili devam ediyor. Moralıoğlu önceki gün Aloha adlı lüks teknelerinde güneşlenirken görüntülendi. Eski manken, vücuduna sardığı havlunun altından bikinisini değiştirdi.

İddialı
Verda Penso, önceki gün Esin Moralıoğlu-İshak Cerit çiftinin teknelerindeydi. Erkek arkadaşıyla güneşlenen Penso, iddialı bikinileriyle objektiflere seksi görüntüler verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!