Altın Portakal'a uluslararası sponsor

Güncelleme Tarihi:

Altın Portakala uluslararası sponsor
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2006 15:43

Türkiye'nin en eski sinema festivali olan Altın Portakal bundan böyle bir uluslararası bir şirketin desteğiye yola devam edecek. Real Hipermarketler Zinciri, kültür alanındaki en büyük desteğini vermek için Antalya Altın phortakaL Film Festivali'ni seçti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl, TÜRSAK Vakfı’nın katılımıyla gerçekleştirilen Altın Portakal Film Festivali, Avrasya Uluslararası Film Festivali” ile 42. yaşında, adını uluslararası platformlarda duyururken, 16 – 23 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festival 43. yaşında da Real Hiparmarketler Zinciri ile Türkiye’de uluslararası kültür sponsorluklarına “örnek bir yol” açıyor. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel “Türkiye’nin en eski ve en uzun soluklu festivali her yıl bir önceki yıla göre önemli ölçüde ilerlemeler kazanmakta. 42.Antalya Altın Portakal Film ve Festivali ve 1.Avrasya Uluslararası Film yarışmasının getirdiği başarı samimiyetle söylüyorum ki bizi bugünlere getirdi. İddialı festivaller iddialı bütçelerle gerçekleşir. Sadece T.C. Başbakanlık Tanıtma Fonu , T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Antalya Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle gerçekleşen festivalimiz bundan sonra sponsorlarımızla bütünleşerek dünyanın sayılı festivalleri arasında yerini alacaktır. Bu konuda bu gece önemli bir adımı atıyoruz.” diyerek Altın Portakal Film Festivali’nde bir ilkin altını çizdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!