Alo Estetik danışma hattı

Güncelleme Tarihi:

Alo Estetik danışma hattı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2001 00:00



Haberin Devamı

Telefonla danışma hatlarına "Alo Estetik" de katıldı. Estetik International Sağlık Merkezi, kurduğu danışma hattıyla, estetik kaygısı olan kişilere 24 saat hizmet vermeye başladı. Bursa'da kurulu Estetik International Merkezi'nin sahibi Dr. Bülent Cihantimur, , "cilt bakımı, solaryum, zayıflama, diyet, epilasyon, laser, masaj, medikal ayak bakımı ve laser" gibi ünitelerin bulunduğu merkezde, estetikle ilgili her konuda hizmet verdiklerini söyledi.

"0224 233 80 80" numaralı hattın haftada 7 gün 24 saat estetik yaptırmak isteyen ya da bilgi almak isteyen herkese açık olduğunu vurgulayan Cihantimur, şöyle konuştu:

"Böylece insanlar hiçbir yere gitmeden ve ücret ödemeden evlerinden rahatlıkla telefon ederek estetik kaygılarına cevap alabiliyor. Alo Estetik'e gelen sorular, sabah saat 09.00-19.00 arasında merkezimizde bulunan bir uzman arkadaşımız tarafından cevaplandırılıyor. Saat 19.00-09.00 arasında ise telesekreter devreye giriyor. Her iki durumda da hemen yanıtlanacak bir soruyla karşılaşılması halinde, aranan kişinin telefon numarası alınarak 24 saat içerisinde cevaplandırılıyor."

Cihantimur, "Alo Estetik"ten Türkiye'nin herhangi bir yerindeki uzman veya klinik adresi alan kişilere, gördükleri tedavi sonrasında memnuniyetlerini sorduklarına dikkati çekerek, böylece estetik merkezi ya da uzmanı da takip etmiş olduklarını ifade etti.

Estetik International'da kulak, burun, cilt gerdirme, yağ aldırma, göğüs slikonu ve gerdirmesi gibi her türlü estetik hizmeti verdiklerine işaret eden Cihantimur, cerrahi müdahaleleri özel bir hastanede gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Cihantimur, "Alo Estetik Danışma Hattı" hizmetini, bu ay içerisinde internette "www.estetik-international.com" adresindeki web sitesinde de vermeye başlayacaklarını anlatarak, "Böylece kusurlu yerlerinin fotoğraflarını web sitemize gönderen kişiler, bilgisayarda estetikli halini görebilecek" dedi. (a.a)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!