Albüm çıkarmak için 150 bin dolar harcadım

Güncelleme Tarihi:

Albüm çıkarmak için 150 bin dolar harcadım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2008 00:00

2003'teki "Popstar" yarışmasıyla adını duyuran Aydan, albüm için bankadan kredi çekti.

Haberin Devamı

Aydan'ın fotoğrafları için tıklayın...

Şu sıralar Kanal D'de ekrana gelen "Elveda Derken" adlı dizide rol alan Aydan, "Profesyonel isimlerle çalışabilmek 150 bin dolara yakın para harcadım. Ciddi bir borcun altına girdim. Kimseden beklentim yok. Çalışıp, alın terimle ödemek istiyorum" dedi.
2003’te katıldığı "Popstar" yarışmasıyla adını duyuran ve şu sıralar Kanal D’de ekrana gelen "Elveda Derken" dizisinde rol alan Aydan, müzik çalışmalarını da aksatmak istemiyor. Albüm için bankadan kredi çeken Aydan, "Profesyonel isimlerle çalışabilmek için 150 bin dolar harcadım. Ciddi bir borcun altına girdim" dedi.

Albüm çıkarmak için 150 bin dolar harcadım
Sizin serüveniniz 2003 yılında "Popstar" ile başladı, ama sadece "Popstar" değil bir de onun öncesi vardı. "Popstar" sadece daha fazla tanınmanızı sağladı. Peki geçmişinizden biraz bahseder misiniz?

- Okul ve sahne hayatım devam ediyordu. O dönem Antalya’da çalışıyordum ve orada bir arkadaşım zorla beni Popstar yarışmasına soktu. "Aydan senin sesin çok güzel, mutlaka girmelisin başarılı olacağını biliyorum" dedi ve beni teşvik etti. Çok da iyi oldu insanların sesimi duymasını çok istiyordum. Dokuz yıldır sahnedeyim ve tek isteğim insanların sesimi duyması, söylediğim şarkıları milyonlar ile paylaşabilmekti, ne mutlu ki bana, şimdi tüm bunlar oldu.

Haberin Devamı

Okulunuz devam ediyor mu?

- Ediyor, okulum dört yıllık. Şu an ikinci sınıftayım. Sınıfımız çok popüler. "Benimle Dans Eder misin" yarışmasından tanıdığımız Eylül, Cem Aktaş, Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimlerden oluşuyor.

Neden oyunculuk bölümünü tercih ettiniz?

- Benim annem üç üniversite bitirip master yaptı. Çok ısrar etti, "İlla ki gireceksin sınava ve bir altın bileziğin olacak" dedi. Sınavda çok başarılı bir sonuç elde ettim. Daha önce "Tatlı Hayat", "Dikkat Bebek Var", "Rüyalarda Buluşuruz" gibi dizilerde rol almıştım. Bu yüzden de oyunculuk üzerine eğitim almak istedim.

Haberin Devamı

Şu anda da "Elveda Derken" de rol alıyorsunuz. Sanırım sokakta pek sevilen bir karakter değil...

- Evet, karakterden dolayı biraz sıkıntı çekiyorum. Ama karakter oyuncusu olma yolunda ilerlediğimi düşünüyorum. Karakter oyuncusu olmak çok zor bir şey... 10-15 sene bunu tecrübe etmek gerekiyor.

/images/100/0x0/55ea1503f018fbb8f86a305b
Albüm çıkartabilmek için bankadan kredi çektiğiniz söyleniyor...

- Evet... Ben 4 buçuk yıl sonra ilk albümümü çıkartıyorum. Şahin Özer’den Erol Köse’ye kadar şu anda aklınıza hangi isim geliyorsa bana albüm teklifinde bulundu. Ben o zaman bu albümü yapsaydım ticari kaygıyla yapıldığı için yok olup gidecektim. Ben o etiketi silebilmek için bu kadar yıl bekledim. Albümümün prodüktörü de yapımcısı da benim... Profesyonel isimlerle çalışabilmek için 150 bin dolara yakın bir para yatırdım. Albümümde Serdar Ortaç, Aşkın Tuna, Gökhan Şahin, Berkay Demiralp, Olcay Anar şarkıları var. Hüsnü Şenlendirici ilk defa benim albümüme saksafonla eşlik etti. Ciddi bir borcun altına girdim. Çalışıp kendi alın terimle ödeyeceğim.

Haberin Devamı

En çok kimin desteğini aldınız?

- Kesinlikle Serdar Ortaç... Çok destek oldu bana hatta "İsmi Lazım Değil" şarkısını albümümde seslendireceğim.

Çıplak fotoğraflarım beni rahatsız etmedi

Albüm çıkarmak için 150 bin dolar harcadım
"Popstar"dan sonra yarı çıplak fotoğraflar çektirdiniz. Bu durum sizi daha sonra rahatsız etti mi?

- Bence çok estetik fotoğraflardı. Ben sonuna kadar o fotoğrafların arkasındayım. O fotoğraflarla ben aynı hafta aynı gün 4 dergide kapak oldum. Hangi sanatçı bunu yapabildi ki? Bana laf atanlar önce kendilerine baksın. Birçoğu kliplerde çıplak veya erotik danslar yapıyor. Allah dört duvar bir de yatak yaratmış. O yapacaklarını klipte değil yatakta yapmaları gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!