Akşam yemeğine dört sayfa

Güncelleme Tarihi:

Akşam yemeğine dört sayfa
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2005 01:34

Almanya’nın yüksek tirajli dergilerinden Bunte, yeni sayısında ünlü Türk modacı Atıl Kutoğlu’nu ‘Avusturya’nın bir numaralı modacısı’ diye tanıttı. Bunte, Kutoğlu’nun geçtiğimiz günlerde Viyana’da düzenlediği akşam yemeğine 4 sayfa ayırdı.

ALMANYA’nın en ünlü dergilerinden Bunte, ‘Modanın prensi davet ediyor’ başlığıyla verdiği haberde Atıl Kutoğlu’nu ‘Avusturya’nın bir numaralı modacısı’ diye tanımladı. Kutoğlu’nun New York, Londra, Viyana, İstanbul hattında yoğun iş temposundan fırsat bularak Viyana’daki yakın arkadaşlarını kentin tarihi mekanlardan Cafe Demel’de mükemmel bir şekilde ağırladığını anlatan dergi, bu daveti ‘modayla mutfağın harika buluşması’ olarak yorumladı. Haberde davete katılan ve Kutoğlu’nun yakın arkadaşları olan Prenses Camilla von Habsburg, Baron Heinrich von Drasche, aktris Marion Mitterhammer, top model Carmen Kreuzer gibi ünlü davetliler de tek tek tanıtıldı. Dergide Kutoğlu’nun İngiliz Kraliyet ailesinden Prenses Marie-Christine of Kent, Ivana Trump, Rena Sindi, Bush’un yeğeni Lauren Bush, aktris Tatum O’Neal gibi dünyadaki birçok ünlü ismi giydirdiği de belirtildi.

CARMEN KREUZER

Londra’da yaşayan Avusturyalı top modeli, ünlü modacı Karl Lagerfeld keşfetmiş. Carmen, yemek davetine Kutoğlu’na ait renk geçişleri olan bir elbise ile katıldı.

MARION MITTERHAMMER

Ünlü aktris, Kutoğlu’na ait açık renk bir elbise ve ayağında balerin ayakkabılarla geceye katıldı.

CAMILLA VON HABSBURG

Prenses Camilla, sanat danışmanı ve Viyana mutfağını çok seviyor.

ATIL KUTOĞLU

Avusturya’da yaşayan Türk modacı, tasarımlarıyla Viyana’dan New York’a kadar tüm kadınları kendine hayran bırakıyor.

ANELIE PESCHEV

Eski model. Şimdi Atıl Kutoğlu’nun asistanlığını yapıyor. Gecede Kutoğlu tasarımı altın işlemeli uzun ipek-şifon karışımı gece elbisesi giydi.

THOMAN FREIHERR VON KAAN

Finans danışmanı. Viyana sosyetesinde partilerin aranılan ismi, aynı zamanda kadınların gözdesi...

PETRA KREUZBICHLER

Havayolu hostesi. Baron Drasche-Wartinberg’in kız arkadaşı, mini etek ve pırıltıyı seviyor.

HEINRICH BARON V.D. WARTINBERG

Babasının malikanesinde misafir ağırlamaktan hoşlanıyor. Baron’un sosyete dünyasında sıkı bağlantıları bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!