Aileden izinli tatil

Güncelleme Tarihi:

Aileden izinli tatil
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2010 15:05

Haberin Devamı

Yeni adres


 


Anastacia’ya yanar döner şampanya

Geçtiğimiz hafta sonu Kıbrıs Girne Cratos Premium Otel’deki Anastacia konserini izleyenler arasında Süreyya Yalçın ve sevgilisi Tugay Gökkaya da vardı. Gece kulüplerinde sahnedeki şarkıcıya şişe şişe şampanya gönderen Yalçın, Kıbrıs’ta Anastacia için ‘yanar döner meşaleli bir şampanya’ göndererek geleneği bozmadı.

*

Genç sevgili yordu

Mart ayında vefat eden sosyetenin renkli ismi Monik Benardete’nin eşi Ceri Benardete, geçtiğimiz haftalarda yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Ceri Benardate’yi sevgilisi Füsun Kara ile Kıbrıs Cratos Otel’deki Anastacia konserinde gördüm. Füsun Hanım, Anastacia’nın şarkıları eşliğinde dans edip eğlenirken, Ceri Bey bar taburesi üzerindeydi.

*

Aileye girdi

Haberin Devamı

Nurettin Hasman ve Güliz Onursal’ın kızları Merve Hasman, Alican Özbaş’la 4 ay süren evliliğinin ardından Berk Suyabatmaz ile flört etmeye başlamıştı. Berk Suyabatmaz, sevgilisinin ailesinin de sempatisini kazanmayı başardı. City’s Nişantaşı’ndaki Limonata’da sevgilisini annesi Güliz Onursal ile tanıştıran Merve Hasman’ın keyfine diyecek yoktu.

*

Aileden izinli tatil 

Merhum Sakıp Sabancı’nın kızı Sevil Sabancı ile boşandığı eşi Eran Tapan’ın kızları Melisa Tapan’ı doğduğu günden beri tanırım. Büyüyüp alımlı güzel bir genç kız olan Melisa da artık aşk hayatı ile gündeme gelmeye başladı. Berk Memik ile flört eden Melisa’yı Yeşilköy Atatürk Havalimanı’nda gördüm. Öğrendiğim kadarıyla sevgililer ailelerinden izinli olarak ilk kez baş başa tatile çıkmış.


*

Sevgiliye inat oyuncu oldu

İlk olarak güzel oyuncu Bergüzar Korel’in ayrıldığı nişanlısı olarak magazin sayfalarında yerini alan Cenk Kangöz de oyuncu oldu. Murat Cevahir ile birlikte İstanbul gecelerinde gördüğüm Cenk, Kanal D’de yayınlanan “Fatmagül’ün Suçu Ne” adlı dizide oyunculuk yapmaya başladı.

Cenk Kangöz  Murat Cevahir

----------

Gürültüden uzak

Bayramda, şehrin gürültüsünden uzak, bol oksijenli hava sahasında Bungalov bir evde tatil yapmak isterseniz Marmaracık Koyu’daki Golden Becah Club bir alternatif olabilir.

---------------------

Bugün son gün

Haberin Devamı

14-15 Kasım’da Nublu İstanbul’da sahneye çıkan, kariyerine Miles Davis’in himayesinde başlayan ve devamında kendi çizgisi yakalayan Grammy’li trompet ustası Wallace Roney için bugün son gün. Caz müziğine yeni bir soluk getiren Roney, Nublu İstanbul’da son kez sahneye çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!