3 Adam konukları kimler? - 5 Mart 2016

Güncelleme Tarihi:

3 Adam konukları kimler - 5 Mart 2016
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2016 14:14

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen eğlence programı 3 Adam yine muhteşem bölümü ile bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Komik eğlenceli sohbetleri ile izleyicilere kahkaha tufanı yaşatan 3 Adam bu haftaki konukları kim olacak? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Eser Yenerler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un sunumuyla her Cumartesi gecesi ekranlara gelen sevilen talk Show programı 3 adam bu akşam saat 23:15’te Tv8’de olacak.

Muhteşem skeçleri ile izleyicilere keyifli dakikalar yaşatan 3 Adam’ın bu haftaki konukları kimler olacak merak ediliyor.

3 Adam’a Bu hafta Kimler Konuk Olacak?

Star TV’den sonra yayın hayatına TV8 ekranlarında devam eden şov programında bu hafta Simge, Buray, Saba Tümer ve Seda Akgül konuk olacak.

Eğlenceli canlı yayın sohbetleri ile izleyicilere kahkaha tufanı yaşatan program, her hafta birbirinden renkli konuklar ve komik esprileri ile cumartesi gecelerine renk katmaya devam ediyor.

Programın bu haftaki yayınında ‘Miş Miş’ şarkısı ile büyük hit alan sevilen şarkıcı Simge, yine muhteşem yorumuyla müzik severleri kendine hayran bırakan Buray, ünlü sunucu Saba Tümer, Kısmetse Olur programının sunucusu Seda Akgül konuk oluyor.

Haberin Devamı

3 Adam 5 Mart 2016 tarihinde saat 23:15’te TV 8 ekranlarında olacak. Sakın kaçırmayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!