Güncelleme Tarihi:
Anthony Bourdain
Şef, gurme, TV yapımcısı
Et üretmenin maliyeti artacak. Böcekler yeni protein kaynağımız olacak. Eskiden dana yediğimize bile şaşırabiliriz!
Avroko
Mimar ve tasarımcı
Teknolojinin geliÅŸimiyle, tarladaki besinler direkt olarak şırıngalara aktarılacak ve damardan tüketilecek.Â
Caitlin Freeman
Pastacı
Bugün bünyemizi desteklemek için aldığımız vitaminler, gelecekte ana yemeğimiz hale gelecek.
Edward Lee
Åžef
35 yıl sonra tabii kaynakları idareli kullanmazsak, şık restoranlarda kemik servis edildiğine şahit olacağız.
Gail Simmons
Top Chef programının sunucusu ve şef
Çevreye gittikçe daha çok düşkünleşeceğiz kendimizi kaptırıp işin sonunda ot yemeye de başlayabiliriz.
Jono Pandolfi
Heykeltıraş ve tasarımcı
Genetiğiyle oynanmış sebzelerin tadı da gittikçe farklılaşacak. Buna karşılık insanlar kendi sebzelerini yetiştirecek.
Sub Rosa
Tasarımcı
Müşterilerin seçtikleri yemekleri anında 3 boyutlu olarak tasarlayıp sunan akıllı tabaklar tasarlanacak.
Wylie Dufresne
Åžef
 Trendler ne olursa olsun, kahvaltının modası geçmez.İnsanlar tabakta yine yumurta, peynir, ekmek görmek isterler.