İşte Benim Stilim 2016 Çekimleri Başladı

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim 2016 Çekimleri Başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2015 12:34

Sunuculuğunu Öykü Serter’in yaptığı, jüri koltugunda ise; Uğurkan Erez, Ivana Sert, Neslihan Yargcı ve Hakan Akkaya’nın oturacağı televizyonların sevilen yarışması ''İşte Benim Stilim Ünlüler'' çekimlerine başlandı. “İşte Benim Stilim Ünlüler” yeni jüri üyeleri ve Öykü Serter’in sunumuyla Ocak’tan itibaren TV8 ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

TV ekranlarının fenomen moda ve stil yarışma programı İşte Benim Stilim yeni sezona hazırlanıyor. Yeni jüri üyeleri ve stil sahibi tanınmış ünlü yarışmacıların yer alacağı ''İşte Benim Stilim Ünlüler'' 2016 yılında izleyiciyle buluşacak. İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmacıları kimler? 2016 İşte Benim Stilim Ünlüler jürileri kimler?

Çekimlerine başlanan İşte Benim Stilim Ünlüler ile ilgili olarak yarışmanın jüri üyelerinden Hakan Akkaya, kendi İnstagram hesabından; ''Hadi hayırlısı biz başladık'' açıklamasında bulundu.

İşte Benim Stilim 2016 Çekimleri Başladı

İŞTE BENİM STİLİM ÜNLÜLER YARIŞMASINDA HANGİ ÜNLÜLER OLACAK?

1 Ocak 2016 Cuma akşamı saat 20:00’de başlayacak olan yarışmaya katılacak olan ünlü yarışmacılar daha önce belli olmuştu. Yarışmaya katılacak ünlü isimleri şöyle; Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim Ünlüler 2016 fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

İŞTE BENİM STİLİM ÜNLÜLER TANITIM FİLMİ

BAKMADAN GEÇME!