2015 Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak, hangi günlere denk geliyor?

Güncelleme Tarihi:

2015 Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak, hangi günlere denk geliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2015 12:33

Merakla beklenen karar açıklandı. Resmi kararla bayram tatili 9 gün oldu. Peki, 2015 yılının bu Kurban Bayramı tatili ne zaman başlayacak ve ne zaman bitecek? Kurban Bayramı kaç gün olacak, hangi günlere denk gelecek? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Kurban Bayramı için geri sayım başladı, bayram yaklaşıyor. Kurban Bayramına sayılı günler kala vatandaşların en çok merak ettiği bayram tatilinin uzayıp uzamayacağı sorusuydu.

Kurban Bayramına sayılı günler kala vatandaşların en çok merak ettiği bayram tatilinin uzayıp uzamayacağı sorusu yanıt buldu. Resmi kararla bayram tatili 9 gün oldu. Kamu çalışanları 21 Eylül'den itibaren 2,5 gün idari izinli sayılacak.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, kamu kurumlarında Kurban Bayramı tatilini dokuz güne çıkaran yazıyı imzaladı.

BAŞBAKAN İMZALADI
Başbakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Davutoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 21 Eylül'den itibaren iki buçuk gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzalamıştır" denildi.

2015 Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak, hangi günlere denk geliyor

Haberin Devamı

OKULLAR BAYRAMDAN SONRA AÇILACAK

Belediye başkanları ve turizmciler, iç turizmin olumsuz etkilenmemesi için okulların açılış tarihinin 28 Eylül'e, yani Kurban Bayramı sonrasına bırakılmasını talep etmişti.Başbakan Davutoğlu da konuyla ilgili bir açıklama yaparak okulların açılış tarihinin 28 Eylül'e ertelendiğini duyurmuştu: Böyle öğrencilerin yaz tatili, 14 Eylül'den 28 Eylül'e kadar uzamıştı.

2015 Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak, hangi günlere denk geliyor

Kurban Bayramı'ndan ilginç kareler

İŞTE ACEMİ KASAPLARIN BAŞINA GELENLER!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!