2011’de anne olmak istiyorum

Güncelleme Tarihi:

2011’de anne olmak istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2010 03:00

Acun Ilıcalı’nın yeni programı “Yok Böyle Dans”ta hünerlerini sergileyen Burcu Güneş bir yandan da yeni albümü için çalışıyor. Yoğun temposu arasında aşka da vakit ayıran şarkıcı, 2011’de sevgilisi Serkan Keleş’le evlenmeyi ve anne olmayı istiyor.

Haberin Devamı

BURCU GÜNEŞ FOTOĞRAFLARI 

“Yok Böyle Dans”ta yer almayı nasıl kabul ettiniz? Sonuç olarak dans bilmediğiniz bir dal. Bu sizi korkutmadı mı?

- Önceleri değil ama provalara başladıktan sonra zor bir işe kalkıştığımı anladım. Ancak Acun’a (Ilıcalı) söz vermiştim. Dolayısıyla ekibe inandım. Hepsini yapabilirim dedim. Haftada beş gün, 6-7 saat antrenman var. Çok yoğun geçiyor.
  
Daha önce dans dersi almış mıydınız?     

- Kliplerdeki koreografiler için kısa süreli de olsa almıştım. Çocukken üç-dört ay bale yaptım. Annemle babam ayrılınca devam edemedim. Bu yarışma çocukluktan kalan bir ukde olabilir.

Ekipte kimlerle iyisiniz?

- Eda Taşpınar’la yakın arkadaş olduk. Geçtiğimiz hafta elenen Güneri Cıvaoğlu ise ekibin bilgesiydi. Artık kendi aramızda daha çok eğleniyoruz.

Yarışma kostümleri seksi mi size göre?

- Kostümler konusunda yakıştırabilen istediği kadar açsın diyorum. Burcu (Esmersoy), Azra (Akın), Eda (Taşpınar) çok güzel taşıyor kıyafetleri. Ben onların yanında daha kaslı ve etli görünüyorum. Ben de açtığım yerlere dikkat ediyorum.

Kazanmak istiyor musunuz?

- Bir yerde de olsa yarıştığını hissediyorsun. Herkesin keşke dediğini biliyorum ama biz biraz da eğlencesindeyiz. Oradaki ilişkiler benim için daha baskın oldu. Yarışmadayız diye bir insanı kırıp üzmek istemem.

Bu yoğun tempo arasında yeni albüm için çalışmalara başladınız. Kendi şarkılarınızı yazacak zamanınız var mı?

- Günümün yarısı dans geri kalan kısmı müzik oldu. şarkı yazacak çok zamanım yok açıkçası. Bu ara şarkı yapmak yerine bol bol dışarıdan gelen parçaları dinliyorum. Bu albümde yorumculuğumun lüksünü yaşayacağım.

SERKAN RUH EŞİM

Peki ne zaman çıkacak yeni albümünüz?

- Mart gibi çıkarmayı planlıyoruz.

Sizi sivri sözlerle tanırdık ama uzun zamandır ağzınızı açmıyorsunuz.

- Mesleğime saygı duyuyorum. Artık doğrucu Davut gibi ortalarda gezmek istemiyorum. Bilinen şeyleri söylüyorum insanlar kırılıyor. O yüzden artık sivri çıkışlar yapmamaya karar verdim.

Biraz da özel hayatınızdan konuşalım. Anne olmayı düşünüyor musunuz?

- Son üç senedir anne olmak istediğimi hissediyorum. Bunun için çok da uygun bir baba adayı var hayatımda. Bu albümden sonra ona fırsat tanıyacağım. Bu yaz da aradan çıksın 2011’de evlenilir ve çocuk olabilir gibi konuşmalar var aramızda. Zaten bir gidip imza atmadığımız kaldı. ıçsel olarak Serkan (Keleş) ile birbirimizin ruh eşi gibi hissediyoruz.

Nasıl tanıştınız sevgilinizle?

- Serkan’la spor merkezinde tanıştık. Ama ben onu daha önce başka bir yerde görmüştüm.

 Neresiydi orası?

- Altın Kelebek Ödül Töreni’nden çıkıp şamdan’a gitmiştim. O gece şamdan’da görmüştüm. Hürriyet’te bir keramet var. Okan ile sohbet ederken Beyaz’ın(Öztürk) masasına gitmiştik. O da oradaydı. Sonra spor merkezinde karşılaştık. Beni görünce gelişini akşama çevirmiş. 1,5 senedir birlikteyiz.

Haberin Devamı

HER ZAMAN BAKIMLIYIM

Burcu Güneş özel hayatında nasıl biri?


- Her daim bakımlıyımdır. Annemden gelen kokoş bir yanım var. Cildime de iyi bakıyorum. Makyajsız hallerimle de kendimi rahat hissediyorum.

Estetik yaptırdınız mı hiç?

- Sadece dişlerimi yaptırdım. Ayrıca güzellik görecelidir. Dünya normlarına göre kusursuzum diyemem ama kendimi olduğum gibi seviyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!