2004’ün en şıkları

Güncelleme Tarihi:

2004’ün en şıkları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2004 00:19

Şöhret olan kadınlardan, hep çok güzel giyinmeleri ve kıyafetleriyle kendilerine hayran bırakmaları beklenir. Oysa bu beklenti çoğu zaman boşa çıkar. Dünyanın en beğenilen kadınları da olsalar, zaman zaman öyle rüküş giyinirler ki, hayranları düş kırıklığına uğrar. Ama gelin, biz bu giyim zevkinden yoksun ünlüleri bir yana bırakalım.

Ve 2004 yılında kırmızı halı serilmiş salonları şıklık ve zarafetleriyle dolduran şöhretli kadınları zirveye taşıyan kıyafetlerini konuşalım.

Angelina Jolie

Oscar’ın yıldızıydı

Oğlu Maddox’la beraber olduğu zamanlarda bol paçalı pantolon ve spor tişörtler giyiyor. Ama özel bir geceye katılması gerektiğinde ondan seksi kadın bulunmuyor. Jolie, Oscar gecesinde de beyaz saten tuvaletiyle gecenin en şık kadınlarından biri oldu.

Paris Hilton

Pembe ve sadelik yakıştı

Paris Hilton, arkadaşı Nicole Richie ile California’da ‘Gençlerin Seçtikleri Ödülleri’nin dağıtıldığı tören için pembe şifon bir tuvaleti tercih etmişti. Ünlü mirasyedinin kıyafeti ilk kez rüküş olmaktan çok uzak bulundu. Herkes bu giysinin ve açık saçlarının ona çok yakıştığı konusunda hemfikir oldu.

Kate Moss

Modaevi önemsiz

Kate Moss’un şık ve güzel olmadığı bir gün var mı? Ünlü manken 30’uncu doğum günü partisinde de lacivert, parlak renkli tuvaletiyle göz kamaştırdı. Üstelik ünlü manken bu kıyafetini ünlü bir modaevinden de seçmemişti.

Halle Berry

Çocuksu ve seksi

‘Kedi Kadın’ filminin başarılı oyuncusu melez güzel Halle Berry, filminin Los Angeles’taki galasına çok renkli, çok çarpıcı bir kıyafetle katıldı. Halle Berry, kendisini aynı zamanda çocuksu göstermeyi başaran bu kıyafeti çok da güzel taşımıştı.

Charlize Theron

Işıldayan bir şıklık

2004 yılının en şık kadınları arasında Charlize Theron listenin başında yer alıyor. 29 yaşındaki oyuncu, Oscar kazandığı gece, 20’lerin modasını anımsatan beyaz bir tuvalet giymişti. Elinde taşıdığı küçük gece çantası, yüzüne çok yakışan saç modeliyle öyle bir ışıltı yayıyordu ki, hem gecenin, hem de tüm senenin kraliçesi olmayı başardı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!