Güncelleme Tarihi:
İçeriğini Buğday Derneği adına Batur Şehirlioğlu ve Neslihan Şimşek’in hazıladığı 64 sayfalık rehber, hem ‘organik’ sözcüğüyle ilgili kavram karmaşasını düzeltme şansı veriyor hem de tüketicinin merak ettiği “Organik gıdalar nasıl denetleniyor”, “Etiketinde organik yazan her gıda gerçekten organik mi”, “Organik ürünler neden pahalı” gibi soruları yanıtlıyor. Rehbere katkıda bulunan isimler arasında Özlem Bağıran, Tarık Bakmaz, Prof. Dr. Hulusi Barlas, Nurhayat Bayturan, Dr. Gülay Beşirli, Doç. Dr. Cem Özkan, Prof. Dr. Tayfun Özkaya ve Bahadır Ünsal var. Rehberi, National Geographic Türkiye’nin mart sayısıyla birlikte bayilerden edinebilirsiniz.