100. yılın ilk filmi

Güncelleme Tarihi:

100. yılın ilk filmi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2013 01:13

Türk sinemasının 100’üncü yılının kutlanacağı 2014’ün ilk günü vizyona girecek olan “Patron Mutlu Son İstiyor”un galası yapıldı.

Haberin Devamı

Türkiye’deki sinema hareketi, 2014’te 100’üncü yılını kutluyor. Bu önemli yılın ilk filmi ise BKM yapımı “Patron Mutlu Son İstiyor”. 1 Ocak’ta vizyona girecek filmin galası, önceki akşam Kanyon’daki Cinemaximum Sinemaları’nda yapıldı.
Galaya yönetmen Kıvanç Baruönü, senarist Yılmaz Erdoğan, oyuncular Tolga Çevik, Ezgi Mola, Murat Başoğlu, Erkan Can, Ersin Korkut ve Nusret Çetiner’in yanı sıra sanat ve medya dünyasından ünlü isimler katıldı.
Konuklar arasında Saba Tümer, Sermiyan Midyat, Saadet Işıl Aksoy, Okan Çabalar, İrem Sak, Serkan Altunorak, Bülent Parlak-Burcu Gönder, Pelin Körmükçü ve Serkan Altunorak da vardı.

PATRON DAHA ÇOK MUTLU SON İSTESİN

Filmde patronunun isteği üzerine mutlu biten bir aşk hikâyesi yazmak üzere Kapadokya’ya giden bir senaristi canlandıran Tolga Çevik, “Çok enteresan bir maceraydı. Klasik başlayan ve çok güzel finali olan bir senaryo... Şahane bir yönetmen ve muhteşem partnerler... Çok güzel bir hikâyenin içinde bulunduğumuz için mutluyuz. Türk sinemasının 100. yılının ilk filminin içinde adımızın geçmesi de bizim için bir onur vesilesi. İnşallah patron daha çok mutlu sonlar ister de daha çok hikâyelerde bir araya geliriz” dedi.
Filmin diğer başrol oyuncusu Ezgi Mola ise heyecanını şu sözlerle dile getirdi: “Herkesin gözünün içine bakıyorum, acaba memnun oldular mı diye. Biz çok keyifle çalıştık. Bundan sonrası artık seyircinin takdirine kalmış. Umarım herkes aynı keyfi, mutluluğu yaşar.”

Haberin Devamı

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ

Yılmaz Erdoğan, galaya eşi Belçim Bilgin’le katıldı. Ünlü oyuncu, Oscar macerası sona eren “Kelebeğin Rüyası” filmiyle ilgili sorulara “Biz elimizden geleni yaptık. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız. Şunu söyleyebilirim ki önümüzdeki sene bizim bıraktığımız yerden devam edecek film, daha da başarılı olacaktır” yanıtını verdi.

PENELOPE TÜRKİYE'Yİ ÇOK BEĞENDİ

Ezgi Mola’nın yakın arkadaşı Saadet Işıl Aksoy, galaya sevgilisi Pamir Kramer’le katıldı. “Twice Born” filminde Penelope Cruz’la rol alan Aksoy, ünlü yıldızla ilgili sorular üzerine “Penelope’yle iyi bir çalışma yaptık. O da Akdenizli olduğu için birbirimize benziyoruz. Daha önce hiç Türkiye’ye gelmemişti. Ama geldiğinde ülkemizi çok beğendi” dedi.

Haberin Devamı

FİLMDE OYNAMAK İSTİYORUM

Galaya sevgilisi Okan Çabalar’la gelen, ancak onunla poz vermek istemeyen İrem Sak, hayalinin bir sinema filminde yer almak olduğunu söyledi: “Hep başkalarının filminin galasına geliyorum, artık ben de bir sinema projesinde yer almak istiyorum”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!