Kazım Olympiakos’ta

Güncelleme Tarihi:

Kazım Olympiakos’ta
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2012 02:24

Galatasaray Kulübü, milli futbolcu Kazım Kazım'ın Yunanistan'ın Olympiacos kulübüne sezon sonuna kadar kiralık olarak verildiğini borsaya bildirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den borsaya gönderilen yazı şu şekilde:

"Profesyonel futbolcularımızdan Kazım Kazım'ın Olympiakos F.C.'ye 2011 - 2012 futbol sezonunun sonuna kadar geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Olympiacos F.C, şirketimize 875 bin Euro ödeyecektir. Ayrıca, Olympiacos F.C. 2011-2012 sezonunun sonunda futbolcunun transfer haklarını 1 milyon 500 bin Euro karşılığında satın alma hakkına sahiptir."

Galatasaray'da tribünlerinin kendisini defalarca ıslıklamasından rahatsız olduğubelirtilen Kazım, Olympiakos'tan gelen teklifi kabul ederek, Galatasaray'dan ayrılmak istediğini kulübüne bildirmişti. Bu teklifini değerlendiren sarı kırmızılı kulüp, tecrübeli futbolcunyu Olympiakos'a kiralama kararı verdi.

Haberin Devamı

Yunan kulübü sezon sonuna kadar Kazım'ı satış opsiyonu ile kiralayıp gerek gördüğü takdirde, bonservisiyle birlikte alabilecek. Geçen yıl devre arasında Fenerbahçe'den Galatasaray'a bedelsiz gelen Kazım için, Sarı-kırmızılı kulüp, Olympiakos'tan 2 milyon Euro bonservis bedeli talep etti ancak 1.5 milyon Euro'ya anlaşma sağlandı.

Galatasaray Kazım'ın transferi ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na da (KAP) özel durum açıklaması yaptı. KAP'a yapılan açıklama şöyle, "Profesyonel Futbolcularımızdan Kazım Kazım'ın geçici transferi için Olympiakos FC ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!