Kazanç ve başarı gelecek

Yeni girişimlerde bulunmak için güçlü arzuların açığa çıkacağı bir gün.

Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik iyimser duygular içine girilecek bir gün. Çünkü Aslan burcundaki Ay, bugün önce Venüs sonra da Pluto ile uyumlu etkileşim içine giriyor. Venüs, duyguların açığa çıkmasına, ilişkilerin daha iyimser taraflarına dikkat çekerken, Pluton değişim arzularını tetikleyecek ve Venüs’ün iyimser etkileriyle birleşerek kazanç ve başarı duygularını besleyecek.

Hareketli bir burç İkizler

İlkbaharın son dönemini yöneten İkizler, Zodyak’ın en hareketli burcudur. Gördüğü her şeyle ilgilenen, her şeyi öğrenmek ve anlamak isteyen, kolay uyum sağlayan ve son derece hızlı hareket eden ve aynı hızda değişen İkizler tipleri, içine doğdukları mevsimin bütün özelliklerini gösterirler.

Yaşam sevinci son derece yüksek olan İkizler için bulundukları ortama uyum sağlamak çok kolaydır. Bu yetenekleri sayesinde herkesle kolay anlaşır ve hemen kaynaşırlar.

Sevimli, esprili, ikna edici ve eğlenceli tavırlarıyla hemen bütün davetlerin neşeli konuğu olma özelliğine sahiptirler. Hareketli tabiatları zaten belirli bir grubun değişmez üyesi olmalarını mümkün değildir. Hızlı öğrenme yetenekleri sayesinde içine girdikleri ortamı hemen anlar, kolay öğrenir ve başka öğrenilecek ne var diye etraflarına bakınmaya başlamaları fazla zaman almaz. Tabii bu halleri bir yerde uzun süre kalmalarına izin vermez.
Kolay öğrenmelerine karşılık, derinlemesine öğrenmek için fazla sabırları yoktur. Bu nedenle hemen her konuda fikirleri vardır fakat derinlemesine bilgileri yoktur. Zaten onlar için buna gerekte yoktur. Nasıl olsa konuşurken karşılarındaki kişi ihtiyaçları olan bilgiyi konuşma içinde aktarır ve o da hızlı hareket zihinsel yeteneği ile hemen bu bilgileri birleştirip sanki konu üzerinde araştırma yapmış bir kişi edasıyla yorum yapmaya başlar. Hem de son derece tutarlı bir biçimde.

Siz de onun bilgisi karşısında hayranlık duyarsınız. Tabii fazla derine dalmadan.

Astrolojik ilişkiler

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkileri şu ara fazla zorlamasanız iyi olacak. Çünkü hem Mars-Satürn kavuşumundan, hem de geri giden Venüs’ten sert etkiler alıyorsunuz. Neyse ki, sorduğunuz kişi Venüs’ün uyumlu etkileri altında bulunuyor ve size anlayışlı davranıyor.Onun hoşgörüsünü fazla zorlamayın. Aslında aranızdaki uyumluluk çok yüksek ve aranızda aşk meydana gelmiş olmalı. Fakat sizin şu dönem beklentileriniz değişiyor. Bu durum onun ailesine karşı sert bir tutum içine girmenize neden oluyor. Biraz sakin olun. Aslında şu ara seyahate çıkmak, hem duyularınızı değerlendirmek, hem de enerji fazlanızı boşaltmak için iyi fırsat olur. Belirttiğiniz seyahat programını gerçekleştirin. Zaten içsel olarak neye ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz. Kendinizi tutmayın. Böylece sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi de zedelememiş olursunuz. Kasım dönemi evlenmek için uygun bir dönem. RUMUZ: Zambak
Yazarın Tüm Yazıları