Kayserispor 0-1 Bursaspor

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor 0-1 Bursaspor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2012 19:27

Bu sezon hedefini üst sıralar olarak belirleyen Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Bursaspor'u konuk ediyor.

Haberin Devamı

Şota'nın öğrencileri zorlu rakibini evine boş gönderip lige üç puanla girmenin hedefinde... Hafta içinde Twente ile Avrupa Ligi mücadelesine çıkacak Timsah ise zorlu randevu öncesi moral bulmanın peşinde...

MAÇTAN KARELER

STAT: Kadir Has
HAKEM: Barış Şimşek
KAYSERİSPOR: Ertuğrul, Nurettin, Zurab, Berkay, Malik Fathi, Ömer, Nunez, Okay, Cleyton, Mouche, Bobo
BURSASPOR: Carsson, Basser, Serdar, İbrahim Öztürk, Hakan Aslantaş, Sestak, N'Diaye, Musa, Ozan, Batalla, Pinto

MAÇTAN NOTLAR

- Bursasporlu Hakan Aslantaş 80. dakikada kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bıraktı.
- Bursaspor, 26. dakikada Pinto'nun golüyle 1-0 öne geçti.

Sağlam eski takımına karşı

Bir dönem Kayserispor teknik direktörlüğü de yapan Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, 2005-2006 ile 2006-2007 sezonlarında Kayserispor başında çıktığı 68 karşılaşmada, 28 galibiyet, 18 beraberlik ve 22 mağlubiyet alarak 102 puan topladı. Sağlam, Kayserispor'a karşı Samsunspor, Beşiktaş ve Bursaspor'un başındayken toplam 11 maça çıktı. Sağlam bu karşılaşmalarda sarı-kırmızılılara karşı, 5 galibiyet, 3'er beraberlik ve mağlubiyet aldı. Ayrıca Sağlam, Kayserispor teknik direktörü Şota Arveledze ile ise bu güne kadar 5 maçta karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Sağlam 3, Şota ise 1 galibiyet sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Kayserispor'da 6 değişiklik

Kayserispor teknik direktörü Şota Arveledze, maçta 6 yeni transfere ilk 11'de görev verdi. Şota, Fenerbahçe'den transfer edilen kaleci Ertuğrul, sol bek Malik Fathi, Bobo, Mouche, Cleyton, ve Ömer Bayram'a ilk 11'de şans tanıdı. Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ise yeni transferleri ilk 11'de sahaya sürmedi. Maçta yaklaşık 20 bin Kayserispor, 300 kadar da Bursaspor taraftarı tribünlerdeki yerini aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!