Kayseri Erciyesspor'da moral yemeği

Güncelleme Tarihi:

Kayseri Erciyessporda moral yemeği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2008 13:02

OFİS Market'in verdiği moral yemeğinde biraraya gelen Kayseri Erciyessporlu futbolcular, "Diyarbakırspor önüne 3 puan için çıkacağız. Ligin ikinci yarısında Erciyesspor fırtınası esecek" iddiasında bulundular.

Ligin ilk yarısını 26 puanla 6’ncı sırada tamamlayan Kayseri Erciyesspor, yarın Atatürk Stadı’nda 27 puanla 6’ncı sırada yer alan Diyarbakırspor’u konuk edecek. Kulüp Başkanı Enver Kemaloğlu, “İlk yarıda deplasmanda 1-1 berabere kaldığımız Diyarbakırspor’u bu kez yenerek, ikinci yarıya 3 puanla başlamak istiyoruz” dedi.

FUTBOLCULARIN ALACAKLARI ÖDENDİ

Diyarbakırspor maçı öncesi futbolculara moral yemeği veren OFİS Market’e teşekkür eden Kulüp Başkanı Enver Kemaloğlu, “İkinci yarıya takıma takviye yapmak yerine, kadromuzdaki futbolcuların alacaklarını ödeyerek başlamayı daha doğru bulduk. Buna rağmen, teknik kadromuz transfer konusunda ısrarcı olursa gerekli takviyeyi de yaparız. Ancak alacağımız futbolcu kadromuzdaki futbolculardan çok daha iyi olmalı. Yoksa kentin parasını sokağa atmayız” diye konuştu.

VOLKAN MALATYA’YA İMZA ATIYOR

Kayseri Erciyesspor’da kadro dışı bırakılan ve ikinci yarı hazırlıklarına katılmayan Volkan Çekiç’in Malatyaspor’la prensipte anlaştığı ve salı günü imza atmasının beklendiği ifade edildi. Erciyesspor, kulüpten izin almadan Eskişehirspor’a imza atan Ömer Közen’i ise Futbol Federasyon’a şikayet etti. Ömer Közen’in, Erciyesspor’dan aldığı parayı ödemesi istendi.

Sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan Kayseri Erciyesspor’un, Diyarbakırspor önüne, “Yusuf, Kamil, Kemal, Adem, Hüseyin, Osman, Ramazan, Kazım, Köksal, Emrah, Alaattin 11’iyle çıkması bekleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!