Kayseri Erciyesspor'da istifa şoku

Güncelleme Tarihi:

Kayseri Erciyessporda istifa şoku
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2010 11:06

Kayseri Erciyessor'da Kulüp Başkanı Nuh Mehmet Delikan istifa etti. Başkanın istifasını kabul eden yönetim kurulu, kendi içinden başkan seçerek yoluna devam etme kararı aldı.

Haberin Devamı

Banks Asya 1. Ligi'nde mücadele eden Kayseri Erciyesspor'da Başkan Nuh Mehmet Delikan, dün akşam yapılan yönetim kurulunda sağlık sorunlarını öne sürerek görevini bıraktığını açıkladı. İkinci Başkan ve Basın Sözcüsü Şadi Büyükkeçeci, "Delikan Başkan özellikle geçen sezon çok büyük özveriyle takımı ligde tutmayı başarmıştır. Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Ancak 15.20 gündür huzursuzdu. Sağlık problemlerini söyleese de bunda futbolcuların alacaklarının ödenememesinin de bu istifa dae etkkili olduğunu düşünüyorum. Zaten Orduspor maçından önce istifa kararını bizlerle paylaşmıştı. İstifadan vazgeçeciğini ummuştuk.Yönetim Kurulu olarak yapacağımız toplantıda içimizden başkan seçerek yolumuza devam edeceğiz. Olağanüstü Kongre kararı almayı düşünmüyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Erciyesspor'da kongrede aday olmayacağını açıklayan ancak, baskılar sonucu adaylığını açıklayan Nuh Mehmlet Delikan'ın, ödemelerde yaşanan sıkıntı nedeniyle istifa ettiği belirtildi. Futbolcuların transfer taksitleri nedniyle kızılcahamam kampında kriz yaşandığı, yönetim kurulunun son anda 230 bin lira dağıtarak kısa süreli çözüm ürettiği öğrenildi. Nuh Mehmet Delikan, Ağustos ayı transfer taksitlerini de verilen sözler yerine geirilmediği için ödeyemedi. Erciyesspor'da futbolculara Ağustos ayı transfer taksitlerinin bugün ödenmesi gerekiyordu. İkinci Başkan ve Basın Sözcüsü Şadi Büyükkeçeci, "Futbolcularda toplantı yaptık ve ödemelerin en kısa sürede yapılacağını duyurduk. Ağustos ayı alacaklarının yüzde 20'lik bölümü ödendi. Kalan bölümü de bir hafta içinde ödeyeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu. Erciyesspor'da Başkan Delikan'la birlikte Alt Yapı sorumlusu Selahattin Ardıçoğlu da işlerinin yoğunluğunu öne sürerek istifasını verdi.

BAŞKAN YARIN BELLİ OLACAK

Erciyesspor Basın Sözcüsü Şadi Büyükkeçeci, "Bugün yapacağımız toplantının ardından içimizden başkan seçerek yolumuza devam edeceğiz. Hedefimizde bir değişiklik yok. Önce ilk 2, olmazsa ilk 6 arasında yer almak istiyoruz. Ağustos ayında parasal sorunu aşacak kaynağımız var. Eylül ve Ekim aylarında da maç başları ile transfer taksitleri olacak. Parasal sorunu çözemezsek olağan üstü genel kurul kararı alabiliriz" şeklinde konuştu. Ercyesspor'da yönetim kurulunun As Başkan Nusret Poyraz isminde birleştiği, İkinci Başkan Şadi Büyükkeçeci'nin kesinlikle başkan olmayacağını açıkladığı belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!