Kaya: Her şey güzel gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Kaya: Her şey güzel gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2010 17:39

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı oyuncusu Ömer Onan, kendisine kaptanlık verildiği takdirde seve seve bu görevi yerine getirmeye çalışacağını ifade etti.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Ankara'daki Fenerbahçe Spor Kulübü İncek Tesisleri'nde konaklayıp Ankara Arena Spor Salonu'nda antrenmanlar yapan sarı-lacivertli ekipte, Ömer Onan ve Kaya Peker'in Fenerbahçe Televizyonu'na yaptığı kamp değerlendirmeleri kulübün internet sitesinde de yayınlandı.
Kaptanlık konusundaki soruya Ömer, “Henüz yeni geldiğim için bana bir şey söylenmedi, ancak bu görev verildiği takdirde seve seve yerine getirmeye çalışırım. Kampa pazar akşamı katıldım ve dün ilk kez takımla antrenmana çıktım” yanıtını verdi.

Takımda yaşanan sakatlıkların kendilerini üzdüğünü ifade eden Ömer, “Takıma baktığınız zaman, takımın yarısı şu anda sakat. Onun için tam olarak beşe beş çalışmaları yapamıyoruz ama düzelen arkadaşlar var. Hocamız da bugün takıma sakatlıkların tedavisi için ve takımın toparlanması için izin verdi. Bu kamp sayesinde mevcut olan pozitif hava daha da arttı. Sezona da böyle başlayacağımızı umuyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

(C) Grubu'nda yer aldıkları Erkekler Türkiye Kupası mücadelesiyle ilgili olarak da sarı-lacivertli oyuncu şunları kaydetti: “Bu takımların hiçbiri bizim gücümüzde değil. Bize rakip olabilecek takımlar değil ama hep aynı şeyi söylüyoruz, bu artık bütün spor dallarında böyle. Siz eğer işinizi ciddiye alamıyorsanız, sahada birlik olamıyorsanız, konsantre olamıyorsanız, her takım her takımı yenebiliyor. Kağıt üstünde de baktığınız zaman biz çok daha kuvvetliyiz ama konsantre olup ciddi oynarsak o maçları geçeceğiz. Sekizli finallere kalacağımızdan şüphem yok. Zaten ondan sonra da o bize iyi bir hazırlık dönemi sağlayacaktır. Çünkü ondan sonra da Cumhurbaşkanlığı Kupası maçımız var. Sonra Bandırma deplasmanımız var. Bunlar için iyi bir hazırlık dönemi olacaktır.”

Kaya Peker ise sezon hazırlık kampının oldukça yoğun geçtiğini belirterek, “İstanbul'daki bir aylık çalışma dönemini geride bırakıp, burada çok güzel bir ortamda kampa geldik. Her şey güzel gidiyor. Ömer ile Oğuz'un da katılımıyla tam takım olarak çalışmalarımıza başladık. Şu anda da atmosfer gayet iyi. Sezona başlarken hedeflerimiz belli. Bunlardan biri de Türkiye Kupası. Grup maçlarında rakiplerimizden çok kendi basketbolumuza odaklanmalıyız. Sonuçta hemen akabinde çok zor geçecek bir Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı var ki, bu o maçlardan biraz daha önemli. O maçları iyi geçtiğimiz takdirde de üç maç takımın oluşumu için iyi olacaktır. Cumhurbaşkanlığı Kupası maçına bizi hazırlayacaktır” şeklinde ifadeler kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!