Karşıyaka'da Mustafa Uğur dönemi

Güncelleme Tarihi:

Karşıyakada Mustafa Uğur dönemi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2011 00:00

Bank Asya 1. Lig takımlarından Karşıyaka'nın yeni teknik direktörü Mustafa Uğur, kulübün 100. kuruluş yıl dönümünde, futbol takımını hedeflenen noktaya taşımak için çalışacaklarını bildirdi.

Haberin Devamı

Karşıyaka'da, teknik direktör Reha Kapsal'ın istifasının ardından dün akşam anlaşma sağlanan Mustafa Uğur ile Yalı'daki kulüp binasında sözleşme imzalandı.

İmza töreninde konuşan Uğur, hedefleri olan bir takıma gelmenin gururunu yaşadığını, öncelikle ligin üst sıralarına çıkmayı amaçladıklarını söyleyerek, şöyle konuştu:
“Karşıyaka, fizik olarak bu ligin en üst düzeydeki takımı. Karşıyaka'yı 100. yılında hedeflediği noktaya taşımak için hep birlikte çalışacağız. Takımın şimdiye kadar ancak 5 puan alabilmesinin, sıralamada altta kalmasının sebebi olmalı. Bu sebeplere ve diğer sorunlara takımla çalışarak bakacağız. Karşıyaka taraftarlarını ve bizden beklentilerini biliyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde takımı hak ettiği yere ulaştırmanın gayretinde olacağız. Bu işi başaracağız.”

Mustafa Uğur, gazetecilerin sorusu üzerine, sözleşmenin sezon sonuna kadar olduğunu, ancak Karşıyaka'da uzun yıllar görev yapmak istediğini anlatarak, “Önemli olan görev süresi değil, birlikte çalışmak ve birlikte mutlu olmak” yanıtını verdi.

İmza töreninde konuşan Futbol Şube Yöneticisi Mustafa Başman, Karşıyaka'da yeni bir dönemin başladığını, Mustafa Uğur ve ekibiyle takımı üst sıralara çıkarmak için çalışacaklarını söyledi.

Asbaşkan Ahmet Diker de geçmişe bakmadan takımın daha iyi noktaya gelmesi için çaba harcayacaklarını, Uğur ve ekibinin başarılı olacağına inandıklarını dile getirdi.
Sportif direktör Atilla Güneş ise Karşıyaka'nın ligde kendisine yakışmayan bir pozisyonda olduğunu, el birliği ile hedeflenen noktaya ulaşacaklarını, Mustafa Uğur'a güvendiklerini vurguladı.

Daha önce Kayseri Erciyesspor, Kayserispor, Samsunspor ve Diyarbakırspor takımlarında görev yapan, en son 2009-2010 sezonunda Boluspor'u çalıştıran 48 yaşındaki Mustafa Uğur'un yardımcılıklarını ise Timuçin Beyazıt ve Nihat Cem yapacak. Kaleci antrenörlüğünü de Adnan Öztekin üstlenecek.

Ligde ilk 8 haftayı 5 puanla kapatan Karşıyaka, cumartesi günü Kartalspor ile İzmir'de karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!