Kardemir Karabükspor'da olağanüstü kongreye doğru

Güncelleme Tarihi:

Kardemir Karabüksporda olağanüstü kongreye doğru
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2013 11:57

Taha Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Dizdar, Kardemir Karabükspor'un 29 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongresinde başkanlığa aday olacağını belirtti.

Taha Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Dizdar, Kardemir Karabükspor'un 29 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongresinde başkanlığa aday olacağını belirterek, "Takımın başarılı olması için hep birlikte çalışacağız" dedi.

Dizdar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karabük'ün ve Kardemir Karabükspor'un her zaman hizmetinde olduklarını söyledi. Kendisine şehrin "ileri gelenlerinin" başkanlık konusunda teklif getirdiğini ifade eden Dizdar, "Takımın başarılı olması için hep birlikte çalışacağız. Takıma yabancı değilim. Geçmiş yıllarda yine bir dönem başkanlık yapmıştım. Kardemir Karabükspor bizim gururumuz. Takımı şehrin ve KARDEMİR'in de desteği ile başarılara taşıyacağımıza inanıyorum" diye konuştu. Kardemir Karabükspor'un olağanüstü genel kurulu, 29 Haziran Cumartesi 10.00'da Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi Salonu'nda yapılacak.

Kardemir Karabükspor'da olağanüstü kongreye doğru

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un yarın yapılacak olağanüstü kongresinde başkanlığa adaylığını açıklayan Taha Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Dizdar, takımın çıtasını yükseltmek istediklerini söyledi. Metin Türker Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Nevzat Şahin'le bir araya gelen Dizdar, görüşmenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, yarın yapılacak kongrede istek üzerine aday olduğunu söyledi. Başkan olduğu takdirde başarılı bir yönetim oluşturacağını ifade eden Dizdar, "Yarın yapılacak genel kurul için hazırlıklarımızı tamamladık. Kardemir Karabükspor'un çıtasını yükseltmek istiyoruz. Başkan olduğumuzda ilk işimiz teknik direktör sorununu çözmek olacak. Henüz bir isim belirlemedik. Taraftarlarımızın takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Bütünleşmemizi rica ediyorum" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!