Karalar, müteahhitlerin sorunlarını dinledi

Güncelleme Tarihi:

Karalar, müteahhitlerin sorunlarını dinledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2015 08:23

ADANA’nın Seyhan İlçe Belediye Başkanı CHP’li Zeydan Karalar, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş ve üyeleri ile bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

Haberin Devamı

AYAMDER’in kurucu Başkanı Murtaza Kılçık’ın da hazır bulunduğu toplantıya belediyenin imar ve harita müdürleriyle katılan Başkan Karalar, müteahhitlerin sorunlarını bildiklerini söyledi. İnşaat sektörünün önünün açılması gerektiğini hatırlatan Karalar, "İç içe çalışması gereken iki kesimiz. Önümüzü açmak için ne gerekiyorsa birlikte çalışarak yapacağız. Sizlerin uzmanlık alanınızla ilgili bize yol göstermenizi istiyoruz. Seyhan’da inşaatların önünü açmak için Belediye olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi. Başkan Karalar, müteahhitlerin kanunlara uygun binalar yapmasını isteyerek "Seyhan’da imar sorunlarının önünü açtık.

İnşaat sektörü Türkiye’nin kalkınmasında çok önemli faktördür ve olmaya devam edecektir. Sadece ülkemizde değil, gelişen bütün ülkelerde inşaat sektörü çok önem arz ediyor. Adana’nın ekonomisini canlandıracaksak birinci derece inşaat yaparak kentimizi kalkındıra biliriz. Bunun sonucunda inşaat sektörünün önünü tamamen açmamız gerekir. Biz Seyhan olarak bunu yapmaya hazırız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş da sektörün sorunlarını değerlendirde ve dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!