Karadeniz'de fırtına

Güncelleme Tarihi:

Karadenizde fırtına
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ligde 7. haftanın ilk maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe, Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Saat 20.00'de başlayacak maçı İbrahim Aksoy yönetecek...

İkisinin de işi zor

Lige iyi bir başlangıç yapamayan ve ilk 6 maçında 9 puan kaybederek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, liderlik mücadelesi veren Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Saat 20.00'de Trabzon Avni Aker Stadı'nda oynanacak maçı İbrahim Aksoy yönetecek, yardımcılıklarını H.Serdar Çakıroğlu ve Akif Uğurdur yapacak.

Eksikleri var

İki ekip de mutlak üç puanı hedefledikleri karşılaşmaya sakatlık ve cezalar nedeniyle eksik kadrolarla çıkıyorlar. Trabzonspor'da Osman ve Fatih sakat, Recep ise cezalı. F.Bahçe'de de Tayfun ve İlker'in sakatlığı sürerken Murat Yakın da bu maçta oynayamayacak. Sarı lacivertlilerde Erol da cezalı. Zorlu karşılaşma CINE5'ten canlı olarak yayınlanacak.

Ligde 49. randevu

Trabzonspor ile F.Bahçe, ligde 49, genel toplamda da 77'nci maçlarına çıkıyorlar. 76 maçın 29'unu kazanan Trabzonspor'un sarı lacivertlilere karşı üstünlüğü bulunuyor. F.Bahçe ise bordo mavililerle oynadığı 24 maçtan galip ayrıldı. Kalesinde 90 gol gören sarı lacivertliler 81 gol kaydetti. Ligde de, oynanan 48 maçın 16'sında Trabzonspor'un üstünlüğü var, F.Bahçe ise 14 maç kazandı. Ligde Trabzonspor 54, F.Bahçe ise rakibine 53 gol kaydetti.

TRABZONSPOR

Milosevski, Mehmet İpek, Okan, Ogün, Dilaver- Selahattin, Feti, Ünal, Abdullah-Campbell, Vugrinec.

FENERBAHÇE

Rüştü, Saffet, Uche, Högh- Erkan, Kemalettin, Metin Diyadin, Moshoeu, Mustafa Doğan, Moldovan, Baliç.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!