Karadeniz’de olağanüstü hâl

Güncelleme Tarihi:

Karadeniz’de olağanüstü hâl
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2015 00:03

F.Bahçe otobüsünün Trabzon’da saldırıya uğramasının ardından dünkü maç öncesi ve sonrası sıkı güvenlik önlemleri alan emniyet olay çıkmasını önledi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE kafilesine Trabzon’da yapılan saldırı ve ardından yaşanan süreci göz önüne alan Trabzon emniyeti G.Saray maçı öncesi Avni Aker stadının çevresinde kuş uçurtmadı.

Grup halinde toparlanan taraftarları tek tek dağıtarak stada sokan emniyet güçleri ayrıca stat girişindeki kahveyi de maç saati yaklaşırken boşalttı.

Çünkü tam takım otobüslerinin içeri girmek için kullandığı kapının önünde bulunan kahveyi kritik bölge olarak gördükleri öğrenildi.

HER AN KAYDEDİLDİ

Galatasaray kafilesi Avni Aker Stadı’na sorunsuz bir şekilde geldi. Polisin yol boyunca aldığı sıkı güvenlik önlemleri herhangi bir olay çıkmasını önledi. Sarı kırmızılıları taşıyan otobüs ise kamp yapılan otelden çıkış yapıldığı andan itibaren kameralar ile kayıt altında alındı.

Haberin Devamı

“TERÖRİST DEĞİLİZ”

FENERBAHÇE otobüsüne yapılan saldığı sonrası hem sarı lacivertlilerin hem de Trabzonluların tepkisini çeken Trabzon Valisi Abdil Celil Öz dün yine hedefteydi. Bordo mavili taraftarlar maç boyunca “Terörist değiliz, Trabzonluyuz” ve “Vali istifa” diye bağırdı. Bu protesto 61. dakika şovu sırasında da devam etti.

DOSTLUK YEMEĞİNE BAŞKAN KATILMADI

Trabzonspor yönetiminden Galatasaray’a sıcak bir karşılama geldi. Bordo mavili yönetim İstanbul’dan maç için Trabzon’a gelen yöneticilere yemek düzenledi. Başkan Duygun Yarsuvat’ın yanı sıra yöneticilerden Ahmet Tunç Akan, Arda Üçer, İsmail Sarıkaya da katıldı. Yemeğe Trabzon başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun katılmaması dikkat çekti.

EKONOMİK YARSUVAT!

GALATASARAY Başkanı Duygun Yarsuvat, sarı kırmızılı takımı desteklemek adına Trabzon’a gelirken, yine ekonomi sınıfında seyahat etti. Başkan Yarsuvat, seyahat öncesinde Galatasaray yönetim kurulu üyelerinin davetine karşın CIP-VIP salonuna da gelmezken, kurmaylarının aksine business class’ta değil, ekonomi sınıfında uçtu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!