Karabay 8 gün suyun altında kalacak

Güncelleme Tarihi:

Karabay 8 gün suyun altında kalacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2011 00:00

2009 Yılında gerçekleştirdiği “Suyun Altında En Uzun Süre Yaşama” Dünya Rekoru ile Guinness Rekorlar Kitabına giren ilk ve tek TÜRK olma gururunu yaşayan, Dünya Rekortmeni Cem KARABAY yeniçarşım.com sponsorluğunda akvaryum evine geri dönüyor.

Haberin Devamı

Yeniçarşım.com sponsorluğunda gerçekleştirilecek Cem Karabay’ın rekor denemesi; Caddebostan sahilinde özel olarak yaptırılan 80 tonluk dev akvaryum içerisinde gerçekleşecek. Cem Karabay; 21 Ekim’den itibaren suyun altında yaşayacak. Yeme, içme, uyuma, spor yapma internete girme ve hatta yeniçarşım.com sayfasından internet üzerinden alışveriş yapma rekorunu bile kıracak olan Karabay tüm ihtiyaçlarını hiçbir şekilde suyun altından çıkmadan gerçekleştirecek.  Karabay, normal hayatta nasıl yaşanıyorsa sualtında da rutin hayatına aynı şekilde devam edecek. TV seyredecek, tavla-dama-satranç oynayacak, Dünyada ilk defa sualtında futbol maçı yapacak. Rekortmen dalgıç, muhtemel kas erimelerinin önüne geçebilmek adına özel ekipmanlar ile egzersizlerine sualtında da devam edecek.

Suyun altında gerçekleşecek olan müthiş mücadele Guinness tarafından da tüm dünyaya duyurulacak. Cem Karabay’ın rekor denemesini gerçekleştireceği ve yapımı yeniçarşım.com sponsorluğunda tamamlanmış olan 24 metrekare büyüklüğündeki özel akvaryuma yerleştirilecek 4 kamera  24 saat canlı yayın yapacak. Dileyenlerin Cem Karabay’a rekor denemesi süresince destek vermeleri ve izlemeleri için de özel izleyici alanı kurulacak.

/images/100/0x0/55eb1579f018fbb8f8a9fa04


Yeniçarşım.com Genel Koordinatörü Elif Bakiler; “Yeniçarşım.com olarak kendimizi dünya rekortmenimiz Cem Karabay’a çok yakın hissediyoruz ve onu gönülden destekliyoruz. Diğer online alışveriş sitelerinden farklı olarak gerçek mağazalardan 7/24 güvenli alışveriş yapma imkanı sunan Yeniçarşım.com olarak Cem Karabay gibi daha önce hiç yapılmamış bir şeyi yapmak, yapılabilir olduğunu göstermek üzere yola çıktık ve gerçekleştireceğimiz faaliyetlerle rekorlar kıracağımıza ve kendi rekorlarımızı yine kendimiz kırarak e-ticaretin çıtasını yükselteceğimize inanıyoruz” dedi.

Yeniçarşım.com olarak rekor denemesi boyunca dünya rekortmeninin yanında olacaklarını belirten Elif Bakiler, herkesi rekor denemesinin yapılacağı Caddebostan sahilinde kurulan cam havuza gelmeye ve bu heyecanı paylaşmaya davet etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!