Kaptandan Trabzon’a duygusal veda

Güncelleme Tarihi:

Kaptandan Trabzon’a duygusal veda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2015 00:29

Bordo mavili takımı ve taraftarları tanımanın eşsiz bir deneyim olduğunu söyleyen Portekizli yıldız, “Derin bir üzüntü ile başka çarem olmaksızın bu kararı almak zorunda kaldığımı belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR’un ikinci kaptanı Jose Bosingwa’dan duygusal veda... Geçen sezon 31. hafta Bursa ile oynanan karşılaşmada sağ diz ön çapraz bağlarından sakatlanan ve uzun bir süredir sahalardan uzak kalan Portekizli yıldız, sözleşmesini sonlandırdığını açıklayarak bordo mavili kulübe veda etti. Bosingwa, yazılı açıklamada, Trabzon ile sözleşmesini resmi olarak sonlandırdığını belirterek, “Öncelikle şehre geldiğim ilk günden itibaren sevgisini esirgemeyen müthiş Trabzonspor taraftarına, tüm takım arkadaşlarıma birlikte değerli hocalarıma ve kulüp çalışanlarına bu büyük takımda oynama fırsatını bana tanıyan değerli başkanımıza teşekkür ediyorum. Trabzon şehrini ve taraftarını tanımak eşsiz bir deneyimdi” dedi.

‘TECRÜBEM VE YÜREĞİMLE SAHADAYDIM’

Bordo mavili kulübe veda eden Bosingwa, şunları kaydetti: “Maalesef  Trabzonspor Kulübü’ne veda ediyorum. Ben profesyonel bir oyuncu olarak kontratımın tüm gerekliliklerini yerine getirmiş ve tüm tecrübem birikimim ve yüreğimle birlikte sahada ve saha dışında üstüme düşeni yaptım. Buna karşılık Trabzonspor Kulübü, kendilerine geçtiğimiz sezondan itibaren tanıdığım sayısız hoşgörü ve zamana rağmen sözleşmemizin gerekliliklerini yerine getirmediğinden dolayı derin bir üzüntü ile başka çarem olmaksızın bu kararı almak zorunda kaldığımı belirtmek istiyorum.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!