Kapsal'dan ilk açıklama

Güncelleme Tarihi:

Kapsaldan ilk açıklama
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2010 10:13

Manisaspor, yeni teknik direktör Reha Kapsal gözetiminde, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk etabında yapacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Kapsal, Tarık Almış Spor Tesislerindeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, siyah beyazlı takımın Turkcell Süper Lig'de istenilen konuma ulaşması amacıyla yönetim, futbolcular, teknik kadro, Manisaspor camiası ve yerel basının el ele vereceğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk etabında Denizlispor'u konuk edeceklerini ifade eden Kapsal, şöyle konuştu:

“Manisaspor olarak kupada da iddiamız var. Çeyrek finalden yarı finale kalmak için bu hafta ve gelecek hafta oynayacağımız maçı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Takım olarak önceliğimiz Perşembe günü oynayacağımız Denizlispor maçında. Hazırlıklara hemen başladık. Bir an önce takıma ve oyunculara adaptasyon sağlayarak inşallah en kısa zamanda istediğimiz, arzuladığımız düzeye geleceğiz. Elimizdeki kadro ve oyuncular yeterli. Amacımız sosyal birlikteliği saha içinde amaç birlikteliğine çevirmek. Oyunsal anlamda bu birlikteliği saha dışından saha içine aktaracağız. Hiç bir sıkıntı olmayacak.”
Kapsal, yardımcı antrenörleri Yalçın Koşukavak, Atilla Güneş, kaleci antrenörü İsmail Ünal, Fırat Düz ve Harun Çakmak ile iş başı yaptıklarını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!