Kapıdan dönmenin acısını çıkardım

Güncelleme Tarihi:

Kapıdan dönmenin acısını çıkardım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2007 00:00

Trabzon’a attığı golü hiçbir zaman unutmayacağını belirten genç oyuncu, "İki yıl önce transferim gerçekleşmediğinde kahrolmuştum. Şimdi benden mutlusu yok" dedi.

GALATASARAY’ı zorlu Trabzon deplasmanında attığı golle sırtlayan ve sarı kırmızılı takımın liderlik koltuğunda oturmasını sağlayan Serkan Çalık, Florya’nın kapısından iki yıl önce dönmenin acısını çıkardığını söyledi. Kısa sürede Karl Heinz Feldkamp’ın gözdelerinden biri olan ve ilk 11’deki yerini de her geçen gün sağlamlaştıran Serkan, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini belirtti.

Çok üzülmüştük

İki sene önce Galatasaray için İstanbul’a Barış Özbek ile birlikte geldiğini ifade eden Serkan, "Burada yakınlarımızın evlerine yerleştik. O zamanki yöneticiler Bülent Tulun ve Sinan Kalpakçıoğlu bizlerin transferi için çok uğraştı. Ama kulübümüz Essen fazla para talep edince, transferlerimiz gerçekleşmedi. Çok üzülmüştük. Ama, bugün sarı kırmızılı forma üzerimizde. Galatasaray’ın başarısı için ter döküyoruz" diye konuştu.

Oyundan kopmam

Trabzonspor maçını asla unutmayacağını da dile getiren Serkan, attığı golle bir anda gündeme oturmanın kendisine büyük mutluluk verdiğini ifade etti. Genç oyuncu, "Hocam bana güveniyordu. Çıktım ve işimi en iyi şekilde yaptım. Benim için disiplin ön planda gelir. Bana çocukluğumdan beri bunu öğrettiler. Sahada oyundan hiç kopmam. Bir pozisyonda net bir golü kaçırdım ama çabuk toparlandım. Galibiyet golünde top ağlarla buluştuğunda, dünyalar benim oldu. Yolum daha uzun. O yolun daha başındayım" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!