Kaliteli işler yapacağız

Güncelleme Tarihi:

Kaliteli işler yapacağız
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2011 13:48

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam transfer çalışmaları ile ilgili son durum hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

Sağlam, Bursaspor'da transfer çalışmaları aralıksız olarak devam ederken, yeşil beyazlıların başarılı teknik patronu Ertuğrul Sağlam da transferde doğru hamleler yapmaya çalıştıklarını, geçtiğimiz yıllarda da transferde eleştirildiklerini ancak sıralamadaki konumları doğru hamleler yaptıklarını gösterdiğini ifade etti. Sağlam, "Geçen senelerde eleştirildik ama sıralamadaki yerimiz doğru hamleler yaptığımızı gösterdi. Kaliteli ve fiyatı uygun oyuncular alacağız" ifadesini kullandı.

N'GUEMO HENÜZ BİTMEDİ

Başarılı çalıştırıcı, Landry N'Guemo ile prensip anlaşmasına vardıklarını fakat daha transferin netleşmediğini söyledi. Sağlam; "Transferi netleşmeyen bir futbolcu ile ilgili konuşmayı çok istemiyorum. Olumsuzluk çıkarsa bizim için kötü olur. Bu yüzden beklemek gerekiyor" ifadesini kullandı. Bursaspor'un Glasgow Rangers'tan transfer etmek istediği Steven Whittaker ile ilgili somut bir adım atamadıklarını ifade eden Ertuğrul Sağlam, "Whittaker istediğimiz bir oyuncu ama alternatiflerimiz de hazır" dedi.

Haberin Devamı

FUTBOLCULARIMIZI SATMIYORUZ

Bursaspor'da İbrahim Öztürk, Sercan Yıldırım, Ozan İpek, Volkan Şen, Turgay Bahadır ve Serdar Aziz'e teklifler olduğunu sözlerine ekleyen Sağlam, bu oyuncuları satmayacaklarını açıkladı. Bursaspor'da mukavelesi devam eden ve istenmeyen oyuncularla oturup konuşacaklarını söyleyen başarılı çalıştırıcı, "Şu anda isim verirsek futbolcuya zarar vermiş oluruz. Bazı oyuncularla oturup konuşacağız ve ortak noktayı bulup yolları ayırmayı planlıyoruz" dedi.

WHİTTAKER VE EDU GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Öte yandan Bursaspor, Edu ve Whittaker için İskoç temsilcisini ikna etmek üzere olduğu öğrenildi. Ertuğrul Sağlam'ın ısrarla istediği her iki futbolcu için yöneticilerin temaslarını sürdürürken bu transferlerin birkaç gün içinde sonuçlanması bekleniyor. Edu için istenilen bonservis ücretinde pazarlık yapan yeşil beyazlı yönetimin, futbolcuyu Bursaspor'a gelmeye ikna ettiği de gelen haberler arasında. İngiliz temsilcisi Blackburn Rovers'ın da ilgilendiği Edu'nun eski takım arkadaşı Miller'dan dolayı yeşil beyazlı takıma gelmeye sıcak baktığı bildirildi. Yeşil beyazlı yönetim Whittaker için de görüşmelerini sürdürüyor. Rangers kulübünün yetkililerinin oyuncunun Bursaspor'a gelmeyi istemesinden dolayı geri adım atmaya başladığı bildirildi. Whittaker'ın birkaç gün içerisinde Rangerslı yöneticilerle bir araya gelip transferine onay isteyeceği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

ÖMER ALİ GELİYOR

Bursaspor, 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Konya Torku Şekerspor'da oynayan Ömer Ali Şahiner'i renklerine bağlıyor. 1992 doğumlu ve 1.75 boyundaki orta saha oyuncusuna geçen hafta teklif götüren yeşil beyazlı yönetim, yetenekli oyuncu ve kulübünden olumlu yanıt aldı. Bu sezon Türkiye Kupası'nda 4, 2.Lig'de 27 ve play-off 'ta 1 maç olmak üzere toplamda oynadığı 32 maçta 7 gol ve 1 asist yapan genç yıldız, U19 Milli Takımı'nın oynadığı Avrupa Şampiyonası'na Eleme Turu'nda boy gösterdi. Ali Ömer'in önümüzdeki hafta sonu sözleşme imzalayacağı gelen haberler arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!