Kadro dışı şaşkınlığı

Güncelleme Tarihi:

Kadro dışı şaşkınlığı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2013 23:55

Trabzonspor’un hazırlık maçlarının tamamında forma giyen Cech ve Emerson kulüp bulmaları istenince şaşkına döndü. Sol Bamba’nın Fransa’ya gitme ihtimalinin güçlü olduğu öğrenilirken, Marc Janko ile Zokora’ya henüz talip çıkmadı.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR yönetimi, Derry City maçı kadrosuna alınmayan 5 yabancı oyuncusuna, “Kendinize kulüp bulun” dedi. Yönetim, lig başlayana kadar ayrılmamaları halinde 5 yabancı oyuncusundan az üçünün sözleşmesini feshetmeyi gündemine aldı.
Yönetim, teknik direktör Mustafa Akçay’ın Derry City ile oynanacak UEFA Avrupa maçının kadrosuna almadığı Zokora, Bamba, Emerson, Cech ve Janko’ya, “Kadroda düşünülmüyorsunuz” diye bildirimde bulundu.

JANKO, TEKRAR TRABZON’A DÖNEBİLİR

AÇIKLAMADAN sonra özellikle Davraz kampına zamanında katılıp tüm hazırlık maçlarında forma giyen Cech ve Emerson, büyük şaşkınlık yaşadı. Sol Bamba’nın Fransa’da bir takımla anlaşmaya yakın olduğu öğrenilirken Janko’nun da kendisine kulüp bulamaması durumunda Trabzon’a dönerek durumunu yönetimle görüşeceği belirtildi.

Haberin Devamı

ZOKORA GİDERSE KAYIP 4 MİLYON TL

FİLDİŞİ Sahilli futbolcu Didier Zokora ise kulüpten geçmiş alacaklarının ödenmesini talep etti. Zokora, sözleşmesinin feshi karşılığında geleceğe dönük sözleşmesindeki rakamın ödenmesini istedi. Bu talebe şaşıran yönetim ise gönderilme maliyeti 4 milyon TL’yi aşan Didier Zokora için kulübe resmi teklif gelmesini beklemeye başladı.

SAPARA’YA ‘KOLAYLIK’ ÇAĞRISI

BORDO mavili yönetim, sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Sapara’ya, ‘Bize kolaylık sağla’ talebinde bulundu. Hazırlık maçında sakatlanan Sapara’nın 500 bin Euro karşılığında sözleşmesini feshetmeyi kabul edebileceği belirtildi.

Jaja ilk idmanına çıktı

SÜPER Lig’de 2010-2011 sezonu boyunca Trabzonspor forması giyen, daha sonra sırasıyla Al Ahli, Internacional ve Metalist Kharkiv formalarını giyen Jaja, yeni takımı Kayserispor’da ilk antrenmanını yaptı. Bordo mavili ekibin bu sezon da transfer listesinde olan, ancak Kayserispor’u tercih eden Jaja’ya, Kadir Has Tesisleri’ndeki idmanda teknik direktör Robert Prosinecki yakın ilgi gösterdi.

Gutierrez’e River kancası

BİR dönem Trabzonspor forması giyen, ancak Türkiye’den olaylı şekilde ayrılan Teofilo Gutierrez’i, River Plate istiyor. 2010-2011 sezonunda bordo mavili takımda görev yapan Kolombiyalı golcü, şu anda Cruz Azul forması giyiyor. Takımında çok mutlu olduğunu söyleyen Gutierrez, transfer dedikodularıyla ilgili ise şunları söyledi: “Cruz Azul’da çok mutluyum ancak kulübüm ve benim için iyi olacaksa, bu transfere sıcak bakabilirim. Ailem için en iyisini yapacağım.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!