Kadıköy'ün kralı Fenerbahçe!

Güncelleme Tarihi:

Kadıköyün kralı Fenerbahçe
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 23:57

Fenerbahçe, Manchester United karşısında aldığı galibiyetle hem İngiliz takımları karşısındaki 8 yıllık şanssızlığına son verdi hem de Kadıköy'deki Avrupa kupası karşılaşmalarında yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında Kadıköy'deki yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı. Sahasındaki son yenilgisini geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'ndeki Molde (3-1) maçında alan Fenerbahçe, daha sonra çıktığı 8 Avrupa kupası maçında 7 galibiyet ve 1 beraberlikle yenilgi yüzü görmedi.

Fenerbahçe, Ülker Stadı'ndaki son 6 maçında da galip gelmeyi başardı.

İNGİLİZLERE KARŞI 8 YIL SONRA KAZANDI
Fenerbahçe, İngiliz takımlarını karşısında 8 yıl sonra galip gelmeyi bildi. İngiliz ekiplerine karşı son galibiyetini 2 Nisan 2008'de UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Chelsea karşısında (2-1) alan Fenerbahçe, daha sonra oynadığı 6 maçı da kazanamadı. Bu 6 maçta 5 yenilgi, 1 beraberlik alan sarı-lacivertliler, Manchester United karşısında aldığı galibiyetle bu hasretine son verdi.

Haberin Devamı

MANCHESTER UNITED'IN DEPLASMAN KABUSU SÜRÜYOR
Manchester United'ın Avrupa kupalarında deplasmandaki galibiyet hasreti 7 maça çıktı. Fenerbahçe yenilgisiyle Avrupa'da oynadığı son 7 maçta 6 yenilgi alan İngiliz ekibi, 1 maçtan ise beraberlikle ayrıldı.

Manchester United son olarak 26 Ağustos 2015'te UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Belçika'da Club Brugge'u 4-0 mağlup etmişti.

BAKMADAN GEÇME!